Ο Sin Boy "ξαναχτυπά": Διέγραψε όλα τα κομμάτια του στο Youtube

Sin Boy
Sin Boy INSTAGRAM

Μέσα σε λίγες ημέρες ένας από τους πιο διάσημους καλλιτέχνες της τραπ στην Ελλάδα έχει φέρει τα "πάνω κάτω". Μετά το ξέσπασμά του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, το οποίο γέμισε με ακατανόητες αναρτήσεις, ο Sin Boy διέγραψε όλα του τα κομμάτια από το Youtube.

Ο Sin Boy που έγινε διάσημος σε όλη την Ελλάδα με το κομμάτι του "Mama", αφού δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει πιάσει τον εαυτό του να παραμιλάει τραγουδώντας στους ρυθμούς του "200 στη στροφή και με ρωτάνε μαμά, όχι δεν είμαι μαμά", συμπεριφέρεται λίγο "αψυχολόγητα" τις τελευταίες ημέρες.

Συγκεκριμένα, ο εκκεντρικός καλλιτέχνης της τραπ μουσικής αποφάσισε να αλλάξει το όνομά του στο Instagram σε "Lil Jesus", ενώ μέσα στα πολυάριθμα stories που ανέβασε ενημέρωσε το κοινό του μεταξύ άλλων πως αποφάσισε να ακυρώσει τις εμφανίσεις του Σεπτεμβρίου, απέτισε φόρο τιμής στον Μάικλ Τζάκσον, ενώ μίλησε για τους Illuminati τους οποίους κατηγόρησε πως θέλουν να του κλέψουν τα τραγούδια του, αλλά και ότι ελέγχουν τη μουσική βιομηχανία.

ADVERTISING

Για τους Illuminati ανέφερε ακόμη πως είναι υπεύθυνοι για φωτιές και φυσικές καταστροφές ενώ τα "έβαλε" και με διάφορους ηγέτες ανάμεσα στους οποίους είναι ο Τραμπ και ο Πούτιν.

Την επόμενη μέρα κατάφερε να τραβήξει πάλι την προσοχή του κόσμου πάνω του αφού κατέβασε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Youtube όλα του τα τραγούδια, που είχαν εκατομμύρια views.

Ο Sin Boy
YOUTUBE

Ο ακριβής λόγος για το ξέσπασμα του Sin Boy και τη διαγραφή των κομματιών του παραμένει ακόμη άγνωστος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Sin Boy
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Sin Boy τέλος: Αλλάζει όνομα, ακυρώνει live και τα βάζει με τους Illuminati

Χαμός στο Δελφινάριο: Ο Sin Boy χόρεψε το "Mama" με τον Σεφερλή

Sin Boy: Δεν επιδιώκω να γίνω στα "χαρτιά" Έλληνας, για να μην πάω φαντάρος

Sin Boy: "Θέλω να κάνω τη γλώσσα μου παγκόσμια, να την μαθαίνουν στα σχολεία"

SHARE:

24Media Network