Στάνκογλου: “Δουλειά της αστυνομίας δεν είναι να βγάζει πιστόλια”

Στάνκογλου: “Δουλειά της αστυνομίας δεν είναι να βγάζει πιστόλια”
Glomex

Ο ταλαντούχος ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "The 2Night Show" του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Τι είπε για τη συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες και τις αστυνομικές τακτικές.

Στο πλατό της εκπομπής “The 2Night Show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Γιάννης Στάνκογλου, ο οποίος, σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη, μίλησε για την εφηβεία του μέχρι και σήμερα που είναι ηθοποιός και πατέρας δύο παιδιών.

Ο ηθοποιός μιλώντας για τα εφηβικά του χρόνια αποκάλυψε πως ήταν μεγάλος θαυμαστής του David Bowie και πως είχε ιδιαίτερο στυλ: “Ήμουν του grudge, του punk και οδηγούσα τον εαυτό μου στη βρωμιά στο πιο αλήτικο”, είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στο πετυχημένο τηλεοπτικο σίριαλ “Άγριες Μέλισσες”, όπου συμμετέχεια, ο Γιάννης Στάνκογλου αποκάλυψε πως “Δεν ξέραμε ότι θα πάει δεύτερη χρονιά. Από πέρυσι το καλοκαίρι είχα συμφωνήσει να κάνω 140 επεισόδια κι εγώ είχα ήδη κανονίσει να κάνω παράσταση στην Επίδαυρο και περιοδεία”.

Στη συνέχεια, μιλώντας για πρόσφατα σχόλια που έκανε για τις αστυνομικές τακτικές κατά τη διάρκεια της καραντίνας τόνισε: “Δεν θεωρώ ότι η δουλειά της αστυνομίας είναι να κάνει μια εξακρίβωση και να βγάζει πιστόλια. Πρέπει να τη σεβόμαστε με κάποιο τρόπο την αστυνομία και για να τη σεβαστείς πρέπει να κάνει σωστά τη δουλειά της”.

“Ήθελα να το δηλώσω, γιατί δεν μιλάμε πια. Σαν λαός φτιάξαμε μια νοοτροπία που ο φόβος φοβάται, Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για εμένα από το να φοβάσαι να εκφραστείς”,τόνισε ο ηθοποιός.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα