Ο αγχωμένος Στιβ Τζομπς

default image

Το φως της δημοσιότητας είδε βίντεο με τα παρασκήνια της πρώτης συνέντευξης του Στιβ Τζομπς. Το αφεντικό της Apple δείχνει χαρούμενος που θα βγει στην τηλεόραση, αλλά και αρκετά αγχωμένος (Vid)

Οραματιστής στον χώρο των υπολογιστών, πολλές ιδέες του άλλαξαν των τρόπο που οι καταναλωτές χρησιμοποιούν την ψηφιακή τεχνολογία…

Ήταν από τους πρώτους που συνέλαβαν την ιδέα του οικιακού προσωπικού υπολογιστή. Πρόκειται βεβαίως για το αφεντικό της Apple, τον Στιβ Τζομπς.

Πολύ πριν γίνει όμως αυτό που είναι, σε ηλικία μόλις των 23 ετών, ο Τζομπς, έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη της οποίας τα παρασκήνια ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Εμφανώς αλλαγμένος σε σχέση με τώρα ο νεαρός Στιβ δεν κρύβει το άγχος  του. Μασάει συνεχώς τσίχλα, πειράζει τα μαλλιά του και κάποια στιγμή λέει “Κοιτάξτε είμαι στην τηλεόραση! Δεν είναι καταπληκτικό”.

Το βίντεο έχει συναισθηματική σημασία καθώς πριν λίγο καιρό σε επιστολή που δόθηκε στη δημοσιότητα από την Apple και υπογράφεται από τον ίδιο πήρε άδεια, καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Το 2004 είχε χειρουργηθεί μετά από διάγνωση για καρκίνο στο πάγκρεας, ενώ το 2009 υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση ήπατος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα