Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (17/11/11)

ΤΡΙΚΑΛΑ - ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
ΤΡΙΚΑΛΑ - ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) EUROKINISSI

Ποικίλα τα θέματα στον ελληνικό Τύπο σήμερα. Από την ψήφο εμπιστοσύνης, στην έκτη δόση και στο χαράτσι της ΔΕΗ. Διαβάστε στο News247 τους σημαντικότερους τίτλους των σημερινών εφημερίδων και δείτε σε πολύ μεγάλη και καθαρή ανάλυση τα πρωτοσέλιδα του ελληνικού και ξένου Τύπου

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

"ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΛΑ...", τιτλοφορεί το πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα, αναφερόμενη στην χθεσινή ψήφο εμπιστοσύνης.

ΤΑ ΝΕΑ

Το κύριο θέμα της εφημερίδας είναι: "Εδώ φρενοκομείο", καθώς αναφέρεται σε τρελές ιστορίες στην Ελλάδα της κρίσης.

Έθνος

Στο ειδικό τέλος της ΔΕΗ επικεντρώνεται η εφημερίδα και σε περιπτώσεις πολιτών που είχαν υπερχρεωθεί και δικαιώθηκαν, με τίτλο "ΠΑΓΩΝΟΥΝ τα φουσκωμένα χαράτσια της ΔΕΗ".

Ελευθεροτυπία

Ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας είναι "ΤΟ ΔΩΡΟ ΟΜΗΡΟΣ ΤΗΣ ΔΟΣΗΣ", αναφερόμενος στη μαύρη τρύπα των ασφαλιστικών ταμείων και στον κίνδυνο να χαθεί το δώρο Χριστουγέννων.

Ελεύθερος Τύπος

Τα ανταλλάγματα που ζητούν οι ξένοι τραπεζίτες από την Ελλάδα αποτελεί κυρίαρχο θέμα, με τίτλο "ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΚΟΥΡΕΜΑ με επιτόκιο 8% και έξτρα...δώρα".

Αδέσμευτος Τύπος

Με την ομιλία του Α. Σαμαρά στη Βουλή ασχολείται η εφημερίδα, γράφοντας "ΜΗΝΥΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ από τον Αντ. Σαμαρά".

Αυριανή

"ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ για να γλιτώσεις τον διασυρμό και να διασωθεί η Δημοκρατική Παράταξη που έφτασε στο 11,8%", γράφει η εφημερίδα, αναφερόμενη στις δηλώσεις Σκανδαλίδη στη Βουλή, ο οποίος άνοιξε το ζήτημα άμεσης απομάκρυνσης του Παπανδρέου από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Βραδυνή

"ΒΑΡΕΑ Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν και πως θα συνταξιοδοτηθούν", γράφει η εφημερίδα η οποία επικεντρώνεται σε νέα λίστα βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων που θα ισχύσει αναδρομικά από 1η Νοεμβρίου.

Espresso

"Ντου σε ονόματα υπεράνω υποψίας", τιτλοφορεί το πρώτο της θέμα η εφημερίδα, αναφερόμενη στις συλλήψεις επιχειρηματιών για χρέη στο Δημόσιο.

Ο  πρωινός τύπος

Καθημερινή

"Ψήφος εμπιστοσύνης και εκκρεμότητες", γράφει η εφημερίδα, έχοντας κεντρικό θέμα την ψήφος εμπιστοσύνης της κυβέρνησης.

Αυγή

"Δυστυχώς αποτύχαμε...", τιτλοφορεί το πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα, σχολιάζοντας πως "τη χρεωκοπία των πολιτικών λιτότητας ομολογούν τόσο οι Βρυξέλλες όσο και το Βερολίνο, τώρα που η Ευρωζώνη κλυδωνίζεται επικίνδυνα".

Ριζοσπάστης

"Ξεσηκωμός να καταργηθούν όλα τα χαράτσια", γράφει η εφημερίδα, λέγοντας "να μην περάσουν οι εκβιασμοί και οι απειλές".

Αναλυτικά όλα τα πρωτοσέλιδα του πολιτικού,  οικονομικού και αθλητικού τύπου εδώ .

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Media
SHARE:

24Media Network