Τάσος Ξιάρχος: “Η μεγαλύτερή μου σχέση διήρκεσε 4 μέρες”

Τάσος Ξιάρχος: “Η μεγαλύτερή μου σχέση διήρκεσε 4 μέρες”
Τάσος Ξιάρχος

Ο γνωστός χορογράφος Τ. Ξιάρχος, σε συνέντευξή του υπογράμμισε ότι με την Κόνι Μεταξά θα φτάσουν στο τελικό του J2US, ενώ αναφέρθηκε και στη χειρότερη στιγμή του show.

Ο χορογράφος Τάσιος Ξιάρχος σε συνέντευξη που παραχώρησε “Στη φωλιά των Κου Κου” μίλησε μεταξύ άλλων για το J2US, για τα “γυμνά” μηνύματα, ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει και τη διάρκεια της μεγαλύτερής του σχέσης.

“Η μεγαλύτερη σχέση που έχω κάνει είναι 4 μέρες, ίσως και λιγότερο. Δεν έχω χρόνο για άλλο πόνο. Δεν χρειάζεται, αργότερα. Έχω καψουρευτεί για 3 ώρες, κάπου εκεί. Δεν μπορώ να δίνω λογαριασμό, δεν μπορώ να ρωτάω να με ρωτάνε.. Δεν μπορώ αυτά τα πράγματα” τόνισε ο γνωστός χορογράφος.

Αναφερόμενος στο διαδικτυακό φλερτ, μέσω γυμνών φωτογραφιών τόνισε: “Μου έχουν στείλει πάρα πολύ γυμνό, άντρες γυναίκες. Απαντάω σε όλα. Βασικά έτσι φλερτάρω και τελειώνει μετά το φλερτ”.

Τέλος, αναφερόμενος στο J2US και στο στόχο που έχει βάλει, ο Τάσος Ξιάρχος δήλωσε: “Με την Κόνι θα φτάσουμε σίγουρα στον τελικό. Η χειρότερη στιγμή μου στο J2US ήταν όταν τραγουδήσαμε το “Μπαλαμό”. Είχα ένα εσωτερικό πρόβλημα με την παραγωγή. Ήταν χοντρό, πήγα να αποχωρήσω. Αυτό που έγινε τότε στο live με προσέβαλε και το συζήτησα μαζί τους. Πήγαν να με βγάλουν τρελό και τους είπα “φιλάκια”. Ντύθηκα για να φύγω γι’ αυτό στην αποχώρηση φοράω άλλα ρούχα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα