“Αδέκαστος Επιθεωρητής”: Η εξομολόγηση για τα αυτοάνοσα και η ψωρίαση που απέκτησε λόγω γάμου

“Αδέκαστος Επιθεωρητής”: Η εξομολόγηση για τα αυτοάνοσα και η ψωρίαση που απέκτησε λόγω γάμου
Ηλίας Αλεξίου glomex

Τα "φώτα" του για τη χρόνια φλεγμονή και για το κατά πόσο είναι κληρονομική ή εξαρτάται από τον τρόπο και την ποιότητα της ζωής μας έδωσε ο "Αδέκαστος Επιθεωρητής" του The Chase, αποκαλύπτοντας πως ο ίδιος έχει δύο αυτοάνοσα νοσήματα.

Τι θα απαντούσε ο “Αδέκαστος Επιθεωρητής” εάν στο The Chase έπεφτε ερώτηση για το τι είναι χρόνια φλεγμονή;

Μπορεί ο ένας από τους τέσσερις chasers του παιχνιδιού γνώσεων του MEGA να έχει αποδείξει επάξια ουκ ολίγες φορές τις γνώσεις του σε πολλά και διαφορετικά πεδία, το πρωί της Κυριακής (04/06) όμως βρέθηκε με άλλη ιδιότητα στην εκπομπή “Όλα για τη Ζωή μας” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη και μίλησε σχετικά με τη χρόνια φλεγμονή και για το κατά πόσο είναι κληρονομική ή εξαρτάται από τον τρόπο και την ποιότητα της ζωής μας.

Ο Ηλίας Αλέξιου, τεχνολόγος τροφίμων και αντιπρόεδρος Π.Ε.Σ.Ε.Τ, απαντώντας στην παραπάνω ερώτηση που του έθεσε ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως ο ίδιος είναι ασθενής, καθώς όπως είπε, έχει δύο αυτοάνοσα και το ένα είναι απόρροια του αλλού.

“Το ποσοστό των ανθρώπων που θα εμφανίσουν ψωρίαση, γιατί αυτό είναι το πρώτο που εμφάνισα, εμφανίζουν και μετά ψωριασική αρθρίτιδα που είναι πολύ χειρότερη παρ’ όλο που η ψωρίαση είναι στο μάτι πιο απεχθής. Η ουσία είναι ότι πολλά χρόνια μπορεί να υποβόσκει αυτό. Στην περίπτωσή μου είχα μία ασπρίλα στον αγκώνα και κάποια στιγμή κάτι το πυροδότησε και ξαφνικά γεμίζεις και σου χαλάει όλη την ποιότητα ζωής. Μετά η ψωριασική αρθρίτιδα σου δημιουργεί μεγάλα κινητικά προβλήματα, για παράδειγμα έπεφτα να κοιμηθώ και δεν άντεχα την επαφή που είχαν τα γόνατά μου και έβαζα μαξιλάρι ανάμεσα”, δήλωσε χαρακτηριστικά στην αρχή.

Στη συνέχεια, ο ίδιος αποκάλυψε πως το trigger του για να εκδηλωθεί η ψωρίαση, ήταν που παντρεύτηκε.

“Όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο, τη μία μέρα παντρεύτηκα και γύρισα από την εβδομάδα του μέλιτος γεμάτος. Η ευθύνη, το ότι είχα κάποια πράγματα που δεν είχα τακτοποιήσει; Τουλάχιστον, δεν ήταν η γυναίκα μου που το πυροδότησε!”, δήλωσε αστειευόμενος.

Ποιος είναι ο “Αδέκαστος Επιθεωρητής”

Ο “Αδέκαστος Επιθεωρητής”, κατά κόσμον Ηλίας Αλεξίου, είναι ένας από τους τέσσερις Chasers τους οποίους απολαμβάνουμε στο τηλεπαιχνίδι γνώσεων του MEGA, που παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον τηλεοπτικό σταθμό υποστήριξε ότι είναι παλιός παίκτης τηλεπαιχνιδιών. «Έχω παίξει σχεδόν σε όλα. Ήρθε η ώρα τώρα να περάσω στην απέναντι πλευρά, να πάρω την προαγωγή μου και να παιδεύω εγώ τους παίκτες», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Ηλίας Αλεξίου αναφέρθηκε και στην επιλογή του ψευδώνυμου “Αδέκαστος Επιθεωρητής”, λέγοντας: «Σκεφτήκαμε να με πούμε “Άγιο Βασίλη”, αλλά σκέφτηκα ότι δεν θα ενέπνεα πολλή σοβαρότητα με αυτό το ψευδώνυμο κι έτσι το αλλάξαμε».

Ο Chaser αποκάλυψε ότι του αρέσει η γαστρονομία και η μαγειρική. «Μαγειρεύω αρκετά στο σπίτι και πολύπλοκες συνταγές. Κάτι παστίτσια και κάτι μουσακάδες είναι εύκολα για εμένα…», τόνισε ο ίδιος.

The Chase: Όσα πρέπει να ξέρεις για τον “Αδέκαστο Επιθεωρητή”

Ο Ηλίας Αλεξίου είναι μόνιμος κάτοικος του Δήμου Νίκαιας, είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Έχει σπουδάσει τεχνολογία τροφίμων κι εργάζεται ως Ελεγκτής ασφάλειας τροφίμων.

Ήταν παλιός αθλητής της άρσης βαρών. Στον ελεύθερο χρόνο του κάνει ιστιοπλοΐα και μαγειρεύει. Έχει συλλογή από μαχαίρια και εργαλεία.

Του αρέσει να διαβάζει τα πάντα από εφημερίδες, καζαμία μέχρι και τον τσελεμεντέ. Παλαιοτέρα έπαιζε πιάνο και είναι βαρύτονος στην κλασική μουσική.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα