“Αγγελική”: Φιλαρέτη Κομνηνού και Νάντια Μπουλέ στη νέα δραματική σειρά – Τα πρώτα πλάνα

“Αγγελική”: Φιλαρέτη Κομνηνού και Νάντια Μπουλέ στη νέα δραματική σειρά – Τα πρώτα πλάνα
Alpha

Το καστ της οποίας αποτελείται από "δυνατά" ονόματα της υποκριτικής με πιο ηχηρό αυτό της Φιλαρέτης Κομνηνού, η οποία επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από 10 χρόνια.

Ο Alpha επιχειρεί να ενδυναμώσει τη μυθοπλασία του τη νέα τηλεοπτική σεζόν και γι’αυτό το λόγο ετοιμάζεται να ενισχύσει το πρόγραμμα του Με μια νέα δραματική σειρά ενισχύει το πρόγραμμα του τη νέα τηλεοπτική σεζόν ο Alpha, επιχειρώντας να ενδυναμώσει τη μυθοπλασία του. Ο λόγος για τη σειρά «Αγγελική», το καστ της οποίας αποτελείται από «δυνατά» ονόματα της υποκριτικής με αυτό της Φιλαρέτης Κομνηνού η οποία επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από 10 χρόνια, να ξεχωρίζει.

Πρωταγωνίστρια της σειράς είναι η Μαίρη Μηνά. Η ηθοποιός στον πρώτο της τηλεοπτικό ρόλο ενσαρκώνει την ομώνυμη ηρωίδα, την Αγγελική. Το ενδιαφέρον έχει προσελκύσει και η Νάντια Μπουλέ η οποία θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στους υπόλοιπους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους: Γιώργος Χρυσοστόμου, Ιωάννης Ππαζήσης, Πάνος Βλάχος, Αλέξανδρος Πέρρος, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Δήμητρα Σιγάλα, Μαρία Φιλίππου, Γιάννης Στεφόπουλος, Αλέξανδρος Δαβιλάς, Άλκηστις Ζιρώ, Ερριέτα Μανούρη, Μέλπω Κωστή, Μαριέλα Δουμπού.

Δείτε τα πρώτα trailer της σειράς που προβάλλονται ήδη στον «αέρα» του Alpha:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα