Άγριες Μέλισσες: Τελικά είναι ξαδέρφια η Πηνελόπη κι ο Μελέτης;

Άγριες Μέλισσες: Τελικά είναι ξαδέρφια η Πηνελόπη κι ο Μελέτης;
Πηνελόπη και Μελέτης στις Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Η Κατερίνα Διδασκάλου απαντά για το αν οι δύο χαρακτήρες από τις "Άγριες Μέλισσες" είναι ξαδέρφια ή αν θα έχουμε μία ακόμη ανατροπή στο σενάριο.

Μπορεί οι “Άγριες Μέλισσες” να τελείωσαν, με το συγκλονιστικό επεισόδιο του φινάλε που είδαμε την περασμένη Πέμπτη (16/07), ωστόσο οι τηλεθεατές έχουν ακόμη πολλές απορίες.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή “Καλοκαίρι not”, η Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία υποδύεται τη Μυρσίνη, ρωτήθηκε σχετικά με το αν η Πηνελόπη και ο Μελέτης είναι ξαδέρφια στη σειρά ή αν θα έχουμε τελικά κάποια ανατροπή, καθώς ακούγονται διάφορα για τη μεταξύ τους σχέση.

Η ίδια διαβεβαίωσε πως είναι, αναφέροντας:

“Πρέπει να αφήσουμε να δημιουργούνται εκπλήξεις. Μπορώ να σας πω με άνεση ότι δικό μου παιδί είναι η Πηνελόπη. Η Πηνελόπη και ο Μελέτης είναι ξαδέρφια, μην ακούτε τι λένε. Οι ανατροπές σε μια σειρά ακολουθούν τις ανατροπές που γίνονται στη ζωή”.

Επίσης, η γνωστή ηθοποιός μίλησε γενικότερα για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, λέγοντας:

“Υπάρχει τηλεόραση πριν και μετά τις “Άγριες Μέλισσες”, εγώ το πιστεύω αυτό. Είναι πολύ σημαντικό γιατί όλοι εμείς που κάνουμε τηλεόραση είμαστε υπεύθυνοι για την αισθητική της χώρας, γιατί η ίδια η τηλεόραση είναι υπεύθυνη για την αισθητική μιας χώρας. Το γεγονός ότι μπαίνει αυτού του είδους η αισθητική στα ελληνικά νοικοκυριά δωρεάν, είναι το καλύτερο spoiler, η καλύτερη έκπληξη που θα μπορούσε ποτέ κανείς να ζητήσει. Δεν έχω προλάβει να δω το τελευταίο επεισόδιο γιατί κάνω γυρίσματα κάθε μέρα”.

Η Κατερίνα Διδασκάλου, πέρα από τις “Άγριες Μέλισσες”, ταυτόχρονα συνεχίζει για δέκατη χρονιά το θεατρικό “Η πόρνη από πάνω”, ενώ θα συμμετέχει και στη σειρά “Έτερος Εγώ”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version