Δημήτρης Πετρόπουλος: Ποιον ρόλο στις “Άγριες Μέλισσες” αρνήθηκε ο κακός του “Παρά 5”

Διαβάζεται σε 2'
Δημήτρης Πετρόπουλος
Δημήτρης Πετρόπουλος PAPADAKIS PRESS

Ο αγαπητός ηθοποιός που υποδύθηκε τον πρωθυπουργό στη σειρά “Στο Παρά Πέντε” αποκάλυψε τον τηλεοπτικό ρόλο που απέρριψε τρία χρόνια πριν και το μετάνιωσε.

Συνέντευξη στην εκπομπή “Breakfast@Star” παραχώρησε ο γνωστός ηθοποιός Δημήτρης Πετρόπουλος, ο οποίος έπαιξε, μεταξύ άλλων, και τον πρωθυπουργό στην δημοφιλή κωμική σειρά “Στο Παρά Πέντε”, ενώ αποκάλυψε τον τηλεοπτικό ρόλο που αρνήθηκε και το μετάνιωσε.

Ο αγαπητός ηθοποιός μίλησε για τη σημερινή τηλεόραση, αναφέροντας: “Ηλικιακός ρατσισμός υπάρχει στην τηλεόραση. Όταν λένε “παππούς”, εννοούν έναν άνθρωπο 50 χρονών, με το σκεπτικό ότι πρέπει να είναι όλοι φρέσκοι και δυναμικοί. Αυτό αγγίζει τα όρια της αναληθοφάνειας”.

“Δεν μου γίνονται τηλεοπτικές προτάσεις, έκανα όμως ένα λάθος. Ήταν 50 επεισόδια στις “Άγριες Μέλισσες” την περίοδο του peak τους και το αρνήθηκα. Ήταν ο ρόλος του άντρα που κακοποίησε την Κάτια Δανδουλάκη όταν ήταν νέα και έκαναν μαζί το παιδί είπε. Σημειώνεται πως τον ρόλο τον είχε, τελικά, παίξει ο Χάρης Σώζος.

“Δεν είναι κοσμοϊστορικό γεγονός, αλλά εκ του αποτελέσματος, ήταν μεγάλο λάθος. Με έχει μουτζώσει όλο το ελληνικό θέατρο” υπογράμμισε.

Μιλώντας για το MeToo, ο Δημήτρης Πετρόπουλος είπε: “Είναι πολύ περιορισμένος ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν εκτεθεί, ενώ οι δράστες είναι περισσότεροι. Απλώς κράτησαν την ανάσα τους μέχρι η κατάσταση να καλμάρει λιγάκι, γιατί φοβήθηκαν. Άρα συμβολικό ήταν αυτό που συνέβη”.

Τέλος, αναφερόμενος στη σκηνή που τον δυσκόλεψε περισσότερο στη σειρά “Παρά Πέντε” δήλωσε: “Η σκηνή που έσπαγα το CD με τις μαρτυρίες έπρεπε να γυριστεί μία φορά, γιατί αν κοβόμουν δεν θα ξανά πήγαινε”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα