ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Η Ελένη Καρακάση στην εκπομπή "The 2Night Show"

Ελένη Καρακάση για Άγριες Μέλισσες: "Τρεις δολοφονίες θα γίνουν στο Διαφάνι"

"Θα γίνει χαμός, θα γίνουν τρεις δολοφονίες" αποκάλυψε η αγαπημένη "Ρίζω" από τις Άγριες Μέλισσες, Ελένη Καρακάση, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Τι προβλήματα της δημιουργεί ο "εκρηκτικός" της χαρακτήρας.

Η Λενιώ από τις "Άγριες Μέλισσες"

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Η αλήθεια για τον Γιώργη Σταμίρη και ο νέος κύκλος αίματος

Η Ελένη Σταμίρη έρχεται αντιμέτωπη με μια σκληρή αλήθεια που θα της αλλάξει τη ζωή. Καταστρώνει κρυφό σχέδιο εκδίκησης. Ένας νέος κύκλος αίματος ανοίγει στις "Άγριες Μέλισσες" λίγο πριν το φινάλε.

Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες: Συγκλονιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια - Τι θα δούμε

Συγκλονιστικές εξελίξεις και ανατροπές αυτή τη βδομάδα στις "Άγριες Μέλισσες". Αλλάζουν ξανά οι ισορροπίες στο Διαφάνι. Διαβάστε την υπόθεση των επεισοδίων 128 έως 131.

Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες: Σοκάρουν οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια - Τι θα δούμε

Συγκλονιστικές εξελίξεις και ανατροπές αυτή τη βδομάδα στις "Άγριες Μέλισσες". Αλλάζουν ξανά οι ισορροπίες στο Διαφάνι. Διαβάστε την υπόθεση των επεισοδίων 124 έως 127.

 Ο Βασίλης Μπισμπίκης όλο κάτι ψάχνει

Ο Βασίλης Μπισμπίκης όλο κάτι ψάχνει

Πρώτα τον κυριεύει μία υπαρξιακή αγωνία και μετά καταλήγει στο έργο που θα τον βοηθήσει να τη διαχειριστεί. Γιατί μόνο αν καίγεται με αυτό που κάνει, μπορεί να προσπεράσει τις ταμπέλες που, θέλει δεν θέλει, θα του φορέσουν οι άλλοι.

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Πώς παραδέχτηκε έμμεσα τη σχέση της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Πώς παραδέχτηκε έμμεσα τη σχέση της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Η ηθοποιός, ως καλεσμένη της late night εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου, απέφυγε να μιλήσει για τη σχέση της με το διάσημο σεφ, όμως με μια έξυπνη αναφορά, την επιβεβαίωσε.

Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες: Διαζύγιο-σοκ για τους Σεβαστούς - Έρχεται το τέλος του Βόσκαρη

Συγκλονιστικές εξελίξεις στις "Άγριες Μέλισσες". Ο Νικηφόρος ανακοινώνει ότι θέλει να πάρει διαζύγιο. Ο σημαντικός ρόλος της Σοφούλας στη δίκη Βόσκαρη. Τι θα δούμε την Τρίτη και την Τετάρτη.

Η Κατερίνα Διδασκάλου

Κατερίνα Διδασκάλου: "Η τηλεόραση θα χωρίζεται στο πριν από τις 'Άγριες Μέλισσες' και το μετά"

Η Κατερίνα Διδασκάλου μιλά στο NEWS 24/7 για τις "Άγριες Μέλισσες" και τη Μυρσίνη, την επιτυχία του "Πόρνη από Πάνω", τη νέα της ταινία "Μικρά Όμορφα Άλογα", το #MeToo και το πιο extreme πράγμα που έχει κάνει έως τώρα.

Ο Σωτήρης Ταχτσόγλου στο Tik Talk

Σωτήρης Ταχτσόγλου: "Κρεμάστηκα από το μπαλκόνι κι έπεσα από τον τρίτο όροφο"

Για το ατύχημα που είχε όταν έπεσε από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου της πολυκατοικίας που μένει, μίλησε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Σωτήρης Ταχτσόγλου. Τι ήθελε πραγματικά να κάνει και δεν σκεφτόταν καθαρά.

Ο Δούκας από τις  Άγριες Μέλισσες

Λεωνίδας Κακούρης στο NEWS 24/7: "Ο Δούκας Σεβαστός θα συνεχίσει να βουρλίζεται όπως και το υπόλοιπο μελίσσι"

Ο ηθοποιός μιλά στο NEWS 24/7 για τον ρόλο του στις "Άγριες Μέλισσες" που θα συνεχιστούν να προβάλλονται και του χρόνου. Ακόμα πως τον επηρεάζει η πανδημία, τι έχει να πει για τις καταγγελίες στο θέατρο και ποιος είναι ο ρόλος που θα θυμάται για πάντα.

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος στο "The 2Night Show"

Αθανασόπουλος: "Βιώνω συναισθήματα οργής και θυμού με όσα συμβαίνουν"

Ο "Γιάννος" από τις "Άγριες Μέλισσες" μίλησε για τις εξελίξεις της σειράς, αλλά και τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου. "Έχω συνεργαστεί με ένα από τα πρόσωπα που έχουν καταγγελθεί", ανέφερε χαρακτηριστικά.