Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν, όχι όμως στον ΑΝΤ1

Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν, όχι όμως στον ΑΝΤ1
Οι αδελφές Σταμίρη - Άγριες Μέλισσες ant1

Μέσα από ποιο κανάλι επιστρέφουν στους δέκτες μας οι "Άγριες Μέλισσες" από τη Δευτέρα 1η Μαΐου.

Οι «Άγριες Μέλισσες» των Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη επιστρέφουν στη μικρή οθόνη για να καθηλώσουν ξανά το τηλεοπτικό κοινό.

Τρεις κύκλοι που προκάλεσαν έντονα συναισθήματα, 421 επεισόδια που έκοψαν την ανάσα με τις καταιγιστικές εξελίξεις, επανέρχονται στους δέκτες μας.

Οι «Άγριες Μέλισσες», από τη Δευτέρα 1η Μαΐου, και καθημερινά Δευτέρα – Παρασκευή στις 19:00, το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV θα ξετυλίγει την ιστορία που μας συγκίνησε, προβάλλοντας, από την αρχή, τη σειρά.

Υπενθυμίζεται ότι η σειρά έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019, όπου το πρώτο επεισόδιο σημείωσε τηλεθέαση 27,8% στο σύνολο. Η σειρά στον πρώτο κύκλο προβαλλόταν κάθε βράδυ Δευτέρα έως Πέμπτη.

Στον 2ο κύκλο προστέθηκε μια ακόμη μέρα και προβαλλόταν κάθε βράδυ Δευτέρα έως Παρασκευή. Ωστόσο, εξαιτίας του δεύτερου lockdown τα επεισόδια περιορίστηκαν από Δευτέρα έως Πέμπτη.

Ο 3ος κύκλος έκανε πρεμιέρα στις 27 Σεπτεμβρίου 2021 και προβαλλόταν από τον ANT1 κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη. Η σειρά έφτασε στο τέλος της στις 7 Ιουλίου 2022.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα