Αλεξανδράκη εναντίον Βασιλόπουλου: Έλεγε ότι είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του Nomads

Αλεξανδράκη εναντίον Βασιλόπουλου: Έλεγε ότι είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του Nomads

Όλοι εναντίον όλων, με τον Χρήστο Βασιλόπουλο να προκαλεί και πάλι με τις δηλώσεις του.

Η ένταση κορυφώνεται στο Nomads και ο Χρήστος Βασιλόπουλος, ο αμφιλεγόμενος παίκτης που έχει γίνει πολλές φορές αντικείμενο συζήτησης λόγω των δηλώσεών του, βρίσκεται ξανά στο στόχαστρο.

Η διαδικασία της διάσπασης των ομάδων προκάλεσε πολλές αντιδράσεις απ’ τους διαγωνιζόμενους, αν και θα πρέπει να κατανοήσουν πως πλέον είναι όλοι εναντίον όλων.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος, πάντως, προκάλεσε ξανά με τα λόγια του, αλλά και το έντονο ύφος με το οποίο εκφέρει κάθε φορά την άποψή του, δημιουργώντας σε συμπαίκτες και αντιπάλους την αίσθηση της επίθεσης.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε καλεσμένη στο “Πρωινό” και παρακολουθώντας μερικά πλάνα από το τελευταίο επεισόδιο, βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για τον εν λόγω παίκτη και να εκφραστεί ελεύθερα.

Στοχοποίησε τον ηθοποιό λέγοντας “Τόσο καιρό μιλάει με διπλωματία, αλλά τους απέναντι τους έβριζε πίσω απ’ την πλάτη τους”, ενώ ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι “τον θεοποιούν”.

Επίσης, ανέφερε ότι ήταν ιδιαίτερα ενοχλητικός όταν δήλωνε στους συμπαίκτες του ότι “είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του Nomads” και ότι “δεν έχει ανάγκη τα χρήματα που τους δίνει η παραγωγή”.

Δείτε όλες της τις δηλώσεις στο παρακάτω βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα