Nomads: Το 7-0 των Εισβολέων, ο έξαλλος Βασιλόπουλος και η σύγκρουση Σπαλιάρα – Κωστοπούλου

Nomads: Το 7-0 των Εισβολέων, ο έξαλλος Βασιλόπουλος και η σύγκρουση Σπαλιάρα – Κωστοπούλου

Όλα όσα έγιναν στο γεμάτο από συγκινήσεις επεισόδιο!

Εντάσεις, ίντριγκες και μεγάλη αγωνία σε κάθε επεισόδιο του Nomads, αφού, όσο περνάει ο καιρός, οι παίκτες αισθάνονται μεγάλη πίεση και εκφράζονται πιο ελεύθερα μπροστά στις κάμερες.

Λαμβάνοντας υπόψιν και το γεγονός πως με την έλευση των πρώην παικτών του Survivor οι συγκρούσεις κλιμακώθηκαν, το κάθε επεισόδιο έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και πολλές δόσεις αδρεναλίνης.

Το επεισόδιο της Πέμπτης ήταν γεμάτο από δυνατές στιγμές, οι οποίες καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό. Τα higlights ήταν η μεγάλη νίκη των Εισβολέων, ο εκνευρισμός του Βασιλόπουλου και η σύγκρουση Σπαλιάρα – Κωστοπούλου.

Οι Εισβολείς είχαν εξαιρετική απόδοση και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό από τότε που μπήκαν στο παιχνίδι μέχρι και σήμερα. Σάρωσαν με 7-0 και μίλησαν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα μέσω βιντεοκλήσης!

Σε κάποιο σημείο, όμως, προκλήθηκε μεγάλη ένταση ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τους Επίλεκτους να κάνουν ένσταση ότι τους κορόιδεψαν οι Εισβολείς. Ο Χρήστος Βασιλόπουλος έγινε έξαλλος με την αντίπαλη ομάδα και ήταν εκτός εαυτού.

Καθώς το αγώνισμα πραγματοποιήθηκε με δεμένα τα μάτια, σε κάποια φάση υπήρξε “τυφλή” σύγκρουση μεταξύ του Γιάννη Σπαλιάρα και της Αθηνάς Κωστοπούλου. Έπεσαν και οι δύο κάτω, αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα