Αναστασοπούλου: Θεωρώ ότι ο Χρήστος Λούλης λέει “μπούρδες”

Αναστασοπούλου: Θεωρώ ότι ο Χρήστος Λούλης λέει “μπούρδες”

"Χωρίς να θέλω να θίξω τον Χρήστο, γιατί είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός, λέει, μπούρδες. Εγώ όσους μεγάλους ηθοποιούς έχω γνωρίσει δεν λένε τέτοια", ανέφερε η καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή The 2Night Show.

Την Πηνελόπη Αναστασοπούλου υποδέχθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή του “The 2Night Show”.

Μεταξύ άλλων, η εκρηκτική ηθοποιός εξέφρασε την ενόχλησή της σχετικά με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή από τον Χρήστο Λούλη, ο οποίος ανέφερε πως δεν θεωρεί τους πάντες ως συναδέλφους του.

“Να ρωτήσουμε τον Χρήστο Λούλη που έκανε μια δήλωση πρόσφατα. Θέλω να ξέρω, είμαι συνάδελφος ή δεν είμαι; Είμαι ηθοποιός ή δεν είμαι; Θέλω να μου πει. Εγώ πιστεύω πως είμαι συνάδελφός του και θεωρώ ότι είμαι καλή ηθοποιός. Αν δεν θεωρούσα ότι είμαι καλή, θα έκανα άλλη δουλειά.

Τις προάλλες έβλεπα το τρέιλερ και λέω “κοίτα να δεις, πάλι τα ίδια. Πότε θα μαζευτεί αυτός ο άνθρωπος;”, είπε η ηθοποιός.

“Και επειδή ήξερα ότι θα είμαι καλεσμένη, λέω θα ετοιμάσω μια καλή απάντηση. Είδα τη συνέντευξη και τον παραδέχθηκα στο τέλος. Ένας άνθρωπος που βγαίνει και λέει με τόσο μεγάλο θάρρος ότι “είμαι μισάνθρωπος και βγαίνω και το λέω”, λες εντάξει, λες μπούρδες, αλλά οκ, αφού το παραδέχεσαι”, καταλήγει η Π. Αναστασοπούλου.

Απευθυνόμενη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είπε, “Εσύ θα έβγαινες ποτέ να πεις ότι τους μισούς δημοσιογράφους δεν τους θεωρείς συναδέλφους; Δεν είναι ωραίο να κρίνεις και δεν είναι ωραίο να βάζεις τον εαυτό σου πιο ψηλά από τους άλλους. Αυτό πρέπει να το κάνει ο κόσμος”.

“Χωρίς να θέλω να θίξω τον Χρήστο, γιατί είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός, λέει, μπούρδες. Εγώ όσους μεγάλους ηθοποιούς έχω γνωρίσει δεν λένε τέτοια. Χωρίς να θέλω να πω κάτι για τον Χρήστο. Εμένα μου αρέσει το μεγαλείο της ψυχής των ανθρώπων” κατέληξε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα