Ανατροπή στο GNTM: Η Καγιά κράταγε φωτογραφία αλλά έγινε διπλή αποχώρηση

Ανατροπή στο GNTM: Η Καγιά κράταγε φωτογραφία αλλά έγινε διπλή αποχώρηση

Η μία λόγω αποτυχίας στην δοκιμασία και η άλλη λόγω αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς. Ποια είναι η τελική πεντάδα.

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό, είδαμε μία μεγάλη ανατροπή στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM. Δεν αποχώρησε μία κοπέλα από το παιχνίδι, αλλά δύο: Η μία λόγω αποτυχίας στην δοκιμασία και η άλλη λόγω αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς.

Στο αποψινό επεισόδιο του GNTM τα κόριτσια έκαναν μαθήματα χορού για να μπορέσουν να πρωταγωνιστήσουν «σωστά» σε βίντεοκλιπ. Άλλες τα πήγαν περίφημα και άλλες μάλλον δεν τα κατάφεραν και τόσο καλά.

Τελικά, η Ειρήνη Ερμίδου και η Έλντα Λάσκα έφυγαν και οι δύο από το παιχνίδι, αφού δεν τα πήγαν καθόλου καλά στη δοκιμασία με τη χορογραφία και το βίντεοκλιπ.

Οι κοπέλες σοκαρίστηκαν με την απόφαση των κριτών. «Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι (η Ειρήνη)αποχωρεί και ότι δεν θα είναι αύριο στο σπίτι, πιστεύω θα το πάρω λίγο κατάκαρδα αλλά για τον λόγο ότι μείναμε πλέον πέντε θα προσπαθήσω να βγάλω τις φίλες μου ασπροπρόσωπες» είπε η Εβελίνα Σκίτσκο, ενώ άφησε αιχμές κατά της Έλντας: «Η Έλντα μου το δήλωσε ότι την ενοχλεί πάρα πολύ που μιλάω με την Εύη και μας χαρακτήρισε κολλητές. Εγώ προσπάθησα να της εξηγήσω ότι δεν σημαίνει ότι επειδή έχω τα τυπικά με κάποιον ότι είμαστε κολλητές. Η Εύη ποτέ δεν μου έκανε κάτι εμένα συγκεκριμένα και μπορεί όσο κακιά και να είσαι, όσα λάθη και να έχεις κάνει, θα συμπεριφερθώ ανθρώπινα».

Άννα Αμανατίδου και Ειρήνη Καζαριάν θεώρησαν άδικη την απόφαση και είπαν ότι έπρεπε να φύγει η Εύη: «Δεν περίμενα ότι θα συμβεί αυτό, θα έπρεπε να μείνει η Έλντα για μένα γιατί είχε καλύτερο σόλο προφανώς, ξεκάθαρα η Εύη δεν έδωσε αυτό που έπρεπε, ήταν εκτός concept για μένα, δεν είδα κανένα αποτέλεσμα χορού. Πιστεύω αν ήταν οι φίλες της εδώ, δεν θα μιλούσε σε καμία άλλη, το ξέρω καλά» είπε η Αμανατίδου.

«Θεωρώ ότι η Εύη είναι διπρόσωπη και δεν μπορώ να την καταλάβω σαν άνθρωπο. Και οι δυο μας να μείνουμε (με την Εύη) θα πούμε τα τυπικά και δεν υπάρχει περίπτωση να έρθω κοντά της, με τίποτα» ανέφερε η Καζαριάν.

Όσο για την Εύη, φαίνεται να είναι η μόνη που “αγκάλιασε” την απόφαση για τη διπλή αποχώρηση: «Ήταν δίκαιη για τον λόγο ότι η Έλντα φέρθηκε αντιεπαγγελματικά, της Ερμίδου δεν θα το σχολιάσω δεν μου άρεσε καθόλου, ήταν ένα πράγμα κουνάω χέρια, κουνάω πόδια, δεν ξέρω που πάω. Έχω έρθει κοντά με την Εβελίνα περισσότερο για το λόγο ότι και από πριν μιλάγαμε, με την Ερμίδου δεν είχαμε και την ιδιαίτερη συμπάθεια, όμως κάτι μας ένωνε, υπήρχε αυτό το fake μπροστά στον κόσμο. Με την Αμανατίδου είμαστε τελείως διαφορετικές και γενικά δεν με εμπνέει αυτός ο άνθρωπος να έρθω κοντά να του μιλήσω».

Πλέον μένουν πέντε κοπέλες στο σπίτι του GNTM, οι οποίες θα διαγωνιστούν για τον μεγάλο τελικό της Τετάρτης 19 Δεκεμβρίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα