Ανδρέας Μικρούτσικος: Χάος στον “αέρα” της Καινούργιου για τον… Κασσελάκη – “Είσαι αγενέστατη! Δικτατορία!”

Διαβάζεται σε 2'
Super Katerina
Super Katerina alpha tv

Αποχώρησε από το πλατό του “Super Katerina” ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Άγρια κόντρα στον “αέρα”, με αφορμή μια έξοδο του Στέφανου Κασσελάκη.

Ξέφυγε η κατάσταση στον αέρα της εκπομπής “Super Κατερίνα”, το πρωί της Τρίτης, όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Χρύσλα Γεωργακοπούλου ήρθαν σε αντιπαράθεση στο πλατό της εκπομπής.

Αφορμή στάθηκε η νυχτερινή έξοδος του Στέφανου Κασσελάκη και τα σχόλια που έκανε η δημοσιογράφος, τα οποία προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του παρουσιαστή.

«Δεν ξέρω εάν ο Στέφανος Κασσελάκης γνώριζε και όλα τα τραγούδια που άκουσε χθες. Αυτός ο άνθρωπος ζούσε στην Αμερική», είπε αρχικά η Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

«Χρύσλα, κάνε λίγο κράτει. Καθετί που λες για τον Κασσελάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ κάτι παθαίνεις. Ηρέμησε, γλύκανε λίγο», της απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Αν θέλεις να ακούσεις ανθρώπους που θάβουν και κράζουν τον Στέφανο Κασσελάκη, ψάξε στους ομοτράπεζούς του στον ΣΥΡΙΖΑ, όχι σε μένα. Σου το απαγορεύω», τόνισε η δημοσιογράφος, ενώ πρόσθεσε: «Είναι δικαίωμά μου να βάζω όρια σε αυτούς που δεν έχουν όρια με εμένα».

«Άσε τις απαγορεύσεις για τη Δικτατορία. Να ανατρέξεις στο ’67 και να παίξεις τον παράγοντα της Δικτατορίας», της ανταπάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ενώ ακολούθησε μια πολύ έντονη στιχομυθία:

Χρύσλα: «Σε παρακαλώ πολύ! Όχι σε μένα αυτά, Ανδρέα! Τον παράγοντα της Δικτατορίας το βλέπει ο κόσμος καθαρά ποιος τον παίζει καθημερινά»

Ανδρέας: «Είσαι αγενέστατη!»

Χρύσλα: «Αγενέστατος είσαι εσύ!»

Η Κατερίνα Καινούργιου, στην προσπάθειά της ηρεμήσει τα πνεύματα, ζήτησε από τους συνεργάτες της να παίξουν οποιοδήποτε βίντεο…

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποχώρησε έξαλλος από το πλατό του Alpha, λέγοντας: «Άσε μας! Που θα μου πει ότι έχω καιρό να παίξω σε live!».

«Σας παρακαλώ, δεν υπάρχει τώρα λόγος να μαλώνουμε για τον Κασσελάκη. Να τσακωθούμε για την πολιτική σε αυτή την εκπομπή;», είπε με τη σειρά της η Κατερίνα Καινούργιου.

Το βίντεο του άγριου τσακωμού

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα