Ανδρέας Μικρούτσικος: Αγωνία για την κατάσταση της υγείας του – “Είναι δύσκολα” λέει η σύντροφός του

Ανδρέας Μικρούτσικος: Αγωνία για την κατάσταση της υγείας του – “Είναι δύσκολα” λέει η σύντροφός του
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Tik talk video printscreen

Συγκίνηση στην εκπομπή "Super Κατερίνα" που ξεκίνησε με τραγούδι αφιερωμένο στον παρουσιαστή και συνθέτη που νοσηλεύεται. Νεότερα για την υγεία του μοιράστηκε η σύντροφός του.

Αγωνία αλλά και συγκίνηση στο πλατό της εκπομπής “Super Κατερίνα” το πρωί της Παρασκευής για την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου ο οποίος νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα θεραπείας του “Υγεία”.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο συνθέτης, τραγουδιστής και παρουσιαστής διακομίστηκε στο νοσοκομείο, μετά από έντονη δύσπνοια. Αφού υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι γιατροί διέγνωσαν σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού και τον μετέφεραν στην εντατική.

Η εκπομπή στην οποία συμμετέχει και ο ίδιος ξεκίνησε με το τραγούδι Σε χρειάζομαι” του μουσικοσυνθέτη, με την Κατερίνα Καινούργιου να λέει:

Δεν ξεκινάμε τυχαία με αυτό το τραγούδι. Ο Ανδρέας χρειάζεται τη δύναμη και τις προσευχές όλων μας. Περνάει λίγο δύσκολα, είναι σοβαρή η κατάσταση της υγείας του αλλά οι σκέψεις και οι προσευχές μας από χθες είναι μαζί του. Τα πρώτα 24ωρα είναι έτσι κι αλλιώς κρίσιμα, όταν ένας άνθρωπος νοσηλεύεται στην εντατική”.

Στην εκπομπή μίλησε και η σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου, Έλενα Μαστραγγέλη θέλοντας να δώσει νεότερα σχετικά με την κατάστασή του.

Είναι δύσκολα ακόμα. Με πήρε ο γιατρός πριν, σε κανένα 2ωρο θα ξέρουμε περισσότερα. Είναι δύσκολα αλλά είναι αισιόδοξοι τουλάχιστον. Ήταν σαν να έχει μία ίωση 2-3 μέρες, αλλά χθες το πρωί επιδεινώθηκε η αναπνοή του, πήγαμε στο νοσοκομείο, τον έβαλαν στην εντατική να δουν από πού προήλθε το μικρόβιο”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα