Ανδρέας Μικρούτσικος: Επέστρεψε στο πάνελ της Καινούργιου – “Ήμουν στον άλλον κόσμο και η Ελένη ήταν εκεί”

Ανδρέας Μικρούτσικος: Επέστρεψε στο πάνελ της Καινούργιου – “Ήμουν στον άλλον κόσμο και η Ελένη ήταν εκεί”
Ανδρέας Μικρούτσικος glomex - alpha tv

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος επέστρεψε στην τηλεόραση, μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασε. Όσα είπε στην έναρξη της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.

Επέστρεψε στη θέση του, στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασε πρόσφατα.

Ο ίδιος, εμφανώς αδυνατισμένος από την ταλαιπωρία που βίωσε, φάνηκε να προσπαθεί να αφήσει πίσω τις δύσκολες στιγμές.

Ο παρουσιαστής, στην έναρξη της εκπομπής Super Katerina στον Alpha, θέλησε να μιλήσει για τη στήριξη που είχε από την σύντροφό του, Ελένη, τονίζοντας πως όλες τις ημέρες που βρισκόταν στο νοσοκομείο, εκείνη ήταν δίπλα του.

“Είμαι ευγνώμων και χαρούμενος για τον τρόπο που με αντιμετώπισαν στο νοσοκομείο. Από το πρωί μέχρι το βράδυ ήταν δίπλα μου η Ελένη. Θέλω να την ευχαριστήσω. Της βγήκε η ψυχή. Ήταν εκεί, να απαντά στον κόσμο. Με συνέπεια. Ήμουν στον άλλον κόσμο, αλλά ήταν εκεί. Με αγάπη, συνέπεια. Να προσπαθεί. Ας το αφήσουμε πίσω τώρα”, είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Υπενθυμίζεται ότι πριν μερικές ημέρες ο Ανδρέας Μικρούτσικος διακομίστηκε στο νοσοκομείο, μετά από έντονη δύσπνοια. Αφού υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι γιατροί διέγνωσαν σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού και τον μετέφεραν στην εντατική.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα