Ανδρέας Μικρούτσικος: Αποσωληνώθηκε και μεταφέρθηκε σε δωμάτιο – Τα πρώτα του λόγια

Ανδρέας Μικρούτσικος: Αποσωληνώθηκε και μεταφέρθηκε σε δωμάτιο – Τα πρώτα του λόγια
Ανδρέας Μικρούτσικος glomex

Σημάδια βελτίωσης παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου, καθώς πλέον εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε δωμάτιο ιδιωτικού θεραπευτηρίου. Το δημόσιο "ευχαριστώ".

Ακόμη μια θετική εξέλιξη για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, καθώς η κατάσταση της υγείας του δείχνει να είναι πολύ καλύτερη και μετά την αποσωλήνωσή του, ο παρουσιαστής μεταφέρθηκε σε δωμάτιο ιδιωτικού θεραπευτηρίου, όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται πλέον εκτός κινδύνου.

Η είδηση έγινε γνωστή το μεσημέρι του Σαββάτου (04/03) μέσα από την εκπομπή “Καλύτερα δε Γίνεται”, όπου ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης επισκέφθηκε τον παρουσιαστή στο νοσοκομείο και μετέφερε στην τηλεοπτική παρέα της Ναταλίας Γερμανού και τους τηλεθεατές τα πρώτα λόγια του Ανδρέα Μικρούτσικου.

“Μία μεγάλη αγκαλιά από καρδιάς σε όλους και όλες για την αγάπη σας. Σήμερα διαβάζω τα μηνύματά σας και είμαι χαρούμενος και συγκινημένος. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ προσωπικά στον Νίκο Κοκλώνη για τη βοήθειά του και στο κανάλι μου τον ALPHA. Στον γιατρό μου, Γιώργο Πλουμίδη και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό. Φιλιά στο γλυκό μου Ναταλάκι και όλη την ομάδα”, είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, μέσα από την εκπομπή προβλήθηκαν και οι πρώτες φωτογραφίες του γνωστού συνθέτη, τραγουδιστή και παρουσιαστή μετά την περιπέτεια της υγείας του στις οποίες φαίνεται στο κρεβάτι του νοσοκομείου έχοντας στο πλευρό του τον θεράποντα ιατρό του.

Υπενθυμίζεται ότι πριν μερικές ημέρες ο Ανδρέας Μικρούτσικος διακομίστηκε στο γνωστό νοσοκομείο, μετά από έντονη δύσπνοια. Αφού υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι γιατροί διέγνωσαν σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού και τον μετέφεραν στην εντατική.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα