Άννα Αμανατίδου: Το GNTM, ο πατέρας της και η “βασιλική στέψη” της

Άννα Αμανατίδου: Το GNTM, ο πατέρας της και η “βασιλική στέψη” της

Η Άννα Αμανατίδου, που έφτασε μέχρι την τετράδα του GNTM, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το παιχνίδι, για τις συμπαίκτριές της και για τον πατέρα της, ενώ ο Παναγιώτης Αμανατίδης ανέβηκε στο πλατό και έκανε τα "μαγικά" του.

Η πρώην παίκτρια του Greece’s Next Top Model βρέθηκε καλεσμένη στο The2Night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, και μίλησε για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι και τη συγγνώμη που της ζήτησε η πρώην συμπαίκτριά της, Μικαέλα Φωτιάδη.

Η Άννα δήλωσε πως έκλαιγε σχεδόν κάθε μέρα όσο ήταν στο GNTM, καθώς της έλειπαν πολύ οι δικοί της και υπήρχε πολύ μεγάλη πίεση, ενώ αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια που την πείραξαν περισσότερο, ενώ είπε πως δεν θέλει να κρατήσει κακία από καμία συμπαίκτριά της.

Επιπλέον, η Άννα αναφέρθηκε στον πολυαγαπημένο της πατέρα και δηλώνει περήφανη που υπήρξε βοηθός του στα ταχυδακτυλουργικά του κόλπα, ενώ ο Γρηγόρης έδειξε και μια φωτογραφία από τα παλιά, όταν η μικρούλα Άννα είχε εμφανιστεί στον “Όμορφο Κόσμο” με τον πατέρα της.

Ο Παναγιώτης Αμανατίδης, ο πατέρας της Άννας, ανέβηκε στο πλατό και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την κόρη του και έκανε και ένα ταχυδακτυλουργικό κόλπο.

Μεταξύ άλλων, είπε πως στήριξε την κόρη του στην απόφασή της να πάει στο ριάλιτι μόδας, καθώς η Άννα είχε εμφανιστεί πολλές φορές ως κοριτσάκι στην τηλεόραση, όταν ήταν βοηθός του στα ταχυδακτυλουργικά.

Πριν από τη συνέντευξή της, η Άννα, όπως και όλοι οι καλεσμένοι, πέρασε από τις “Μύγες” και τα αμήχανα casting τους! Πώς θα αντέδρασε η ίδια όταν την έστεψαν βασίλισσα;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα