ΑΝΤ1, “είμαστε ένα”: Ήταν όλοι εκεί, στην παρουσίαση του νέου προγράμματος

ΑΝΤ1, “είμαστε ένα”: Ήταν όλοι εκεί, στην παρουσίαση του νέου προγράμματος
Νικολέτα Ράλλη και Νίκος Αναδιώτης, παρέα με τον Τόνι Σφήνο στην παρουσίαση του νέου προγράμματος του ΑΝΤ1 ΑΝΤ1

Με μια εντυπωσιακή εκδήλωση γεμάτη χρώμα και μουσική, ο σταθμός παρουσίασε σε δημοσιογράφους και συνεργάτες το πρόγραμμα της νέας χρονιάς.

Πιο νωρίς από το συνηθισμένο αποφάσισε να ρίξει τα νέα του όπλα στην αρένα, ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, που παρουσίασε το νέο του πρόγραμμα στον πολυχώρο του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, το βράδυ της Δευτέρας.

Έχοντας διαμορφώσει τον περιβάλλοντα χώρο στα χρώματα και την αισθητική της νέας του καμπάνιας, με πολύχρωμα μπαλόνια και ζογκλέρ να αφήνουν πελώριες μπουρμπουλήθρες στον αέρα, οι υπεύθυνοι του σταθμού υποδέχτηκαν συνεργάτες, διαφημιστές και δημοσιογράφους σε μια εκδήλωση από την οποία δεν έλλειπε κανείς.

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο Αντώνης Καρυστινός πρωταγωνιστούν στη νέα σειρά του ANT1, «Επιστροφή» NDP Photo Agency

Το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 περιλαμβάνει μια ποικιλία που είχαμε χρόνια να δούμε στην ελληνική τηλεόραση, καθώς πέραν των reality επιβίωσης που έχουν γίνει must τα τελευταία χρόνια – επιστρέφει το Nomads ανανεωμένο – το κανάλι ποντάρει σε μια σειρά από σειρές, τηλεπαιχνίδια και προγράμματα με στόχο όλο το φάσμα των τηλεθεατών.

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και η Ελένη Καστάνη πρωταγωνιστούν στην κωμωδία «Κάνε γονείς να δεις καλό» NDP Photo Agency

Ξεχωρίσαμε το trailer για τη νέα κωμική σειρά «Κάνε γονείς να δεις καλό», όπου τους πρωταγωνιστικούς ρόλους αναλαμβάνουν ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και η Ελένη Καστάνη. Τα μονταρισμένα πλάνα του διευρυμένου κλιπ για την σειρά αφήνουν την εξαιρετικά θετική αίσθηση μιας έξυπνα γραμμένης ελληνικής κωμωδίας, από εκείνες που έχουμε νοσταλγήσει.

Η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, στην παρουσίαση του νέου προγράμματος του ΑΝΤ1, ανήμερα της πρεμιέρας της εκπομπής της για τη νέα σεζόν NDP Photo Agency

Ο παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου που αναμένεται να δούμε στη συχνότητα του ΑΝΤ1 από το δεύτερο μισό της σεζόν NDP Photo Agency

Στην παρουσίαση όμως διασαφηνίστηκαν και πράγματα που αιωρούνταν στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια και αφορούσαν το μέλλον των Γρηγόρη Αρναούτογλου και Γιώργου Λιάγκα που αν και στο δυναμικό του σταθμού δεν περιλαμβάνονταν στο πρόγραμμά του, όπως αυτό ξεκίνησε.

Ο γενικός διευθυντής προγράμματος Τζώρτζης Ποφάντης τόνισε στην ομιλία του πως οι δύο έμπειροι παρουσιαστές θα επιστρέψουν στην οθόνη του ΑΝΤ1 από το δεύτερο μισό της σεζόν, χωρίς να διευκρινίσει αν αυτό θα γίνει με τις βραδινές εκπομπές που είχαν ή με άλλο φορμάτ.

Η παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια αναλαμβάνει και πάλι το τηλεπαιχνίδι "Ρουκ Ζουκ" NDP Photo Agency

Η παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου αναλαμβάνει και πάλι την παρουσίαση του Stil Standing NDP Photo Agency

O Τόνι Σφήνος και το «Ταίρι Ξέρει» μετακομίζουν από τη νέα σεζόν τα Σαββατοκύριακα NDP Photo Agency

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα