Αντεπίθεση ΑΝΤ1: Κλέβει Αραβανή από τον ΣΚΑΙ για το Dancing – ‘Έκλεισε’ και τον Ανανιάδη

Αντεπίθεση ΑΝΤ1: Κλέβει Αραβανή από τον ΣΚΑΙ για το Dancing – ‘Έκλεισε’ και τον Ανανιάδη

Πολύς ντόρος γίνεται για τους επώνυμους του reality επιβίωσης, ωστόσο στο τέλος το χρυσό ρόστερ των επωνύμων θα βρίσκεται στον ΑΝΤ1 - Στο τιμόνι η Αραβανή, ποιοι celebrities θα χορεύουν στο Dancing With The Stars

Ταράζει τα νερά ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 με τα ονόματα που κλειδώνουν για την επιστροφή του Dancing With The Stars. Έτσι, παρά το γεγονός πως επίσημα το διέψευδαν τις τελευταίες ημέρες, από το Μαρούσι φαίνεται πως έκλεισαν την Ευαγγελία Αραβανή. Η παρουσιάστρια όπως όλα δείχνουν είναι η επικρατέστερη για την παρουσίαση και ως εκ τούτου, μετακομίζει από το Φάληρο και αναλαμβάνει καθήκοντα στο λαμπερό show χορού.

Πέραν όμως της παρουσιάστριας εντύπωση προκαλούν και οι επώνυμοι που έχουν συμφωνήσει να βρεθούν στην εκπομπή είναι: Δωροθέα Μερκούρη, Άνθιμος Ανανιάδης, Χριστίνα Λαμπίρη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαρία Κορινθίου, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Αντώνης Βλοντάκης και Ράνια Κωστάκη. Η ανακοίνωση των ονομάτων αλλάζει επίσης τα δεδομένα, καθώς το όνομα του ηθοποιού Άνθιμου Ανανιάδη “έπαιζε” δυνατά για το Survivor, ο ίδιος όμως αποδέχτηκε την πρόταση του ΑΝΤ1.

Νέα πρόσωπα όμως έχουμε και στην κριτική επιτροπή. Εκτός από την Γκαλένα Βελίκοβα και τον Αλέξη Κωστάλα, στις καρέκλες θα καθίσουν η Ελεονώρα Μελέτη και ο Κωνσταντίνος Ρήγος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα