Άνθιμος Ανανιάδης: Λύγισε μιλώντας για τον Κώστα Βουτσά – “Ήταν ο καλύτερός μου φίλος”

Άνθιμος Ανανιάδης: Λύγισε μιλώντας για τον Κώστα Βουτσά – “Ήταν ο καλύτερός μου φίλος”
Άνθιμος Ανανιάδης ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ / PAPADAKIS PRESS

Ο ηθοποιός ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τον αείμνηστο Κώστα Βουτσά, ο οποίος υπήρξε δεύτερος πατέρας του.

Καλεσμένος στο “The 2night Show” βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 4/3 ο Άνθιμος Ανανιάδης. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τον αείμνηστο Κώστα Βουτσά, ο οποίος υπήρξε δεύτερος πατέρας του. Ο Άνθιμος Ανανιάδης μίλησε για τη σχέση τους, για τις αναμνήσεις που έχει από τον σπουδαίο ηθοποιό, ενώ δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

“Έχουμε πλάνα με τον Κώστα Βουτσά τα οποία θα παίξουν στην ταινία που ετοιμάζουμε. Έχουμε και την μεγάλη τιμή. Πάντα συγκινούμαι γιατί έγινε μέσα στην όλη πράξη της ταινίας.. Εκεί που ετοιμαζόμασταν να κάνουμε μια καταστροφή και πήραμε τηλέφωνο, τον πήγαμε στο νοσοκομείο και έφυγε μέσα σε έναν μήνα”, είπε.

Και συμπλήρωσε: “Είναι τεράστια τιμή, όμως, να είναι το πνεύμα του εκεί. Χρόνια έλεγα στον Κώστα ότι θα κάνω μια ταινία στην οποία θα παίξει τον πατέρα μου. Και βρέθηκε ένας φίλος μου που ο παππούς του είναι ίδιος ο Κώστας. Είναι 88 χρονών και παίζει για να μας βοηθήσει να τελειώσουμε τα πλάνα του. Τον ευχαριστώ για όλα. Ήταν ο καλύτερος μου φίλος ο Κώστας”.

Στο πλατό βρέθηκε και ο διεθνούς φήμης, και ελληνικής καταγωγής, Costa Mandylor, μαζί με τον Άνθιμο Ανανιάδη. Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν για τη συνεργασία τους στην πρώτη ελληνική blockbuster ταινία «The Greek Job», στην οποία πρωταγωνιστούν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα