Από το X-Factor στη “Γη της Ελιάς”: Νέο πρόσωπο “έκπληξη” ση σειρά

Από το X-Factor στη “Γη της Ελιάς”: Νέο πρόσωπο “έκπληξη” ση σειρά
Γη της Ελιάς mega tv

Μια νέα είσοδος στη σειρά "Γη της Ελιάς" θα φέρει ανατροπές στα επόμενα επεισόδια. Ποιος είναι ο νεαρός καλλιτέχνης που θα δούμε και ο οποίος εντυπωσίασε πέρυσι στο X-Factor.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Mega, με τίτλο η “Γη της Ελιάς”, με τους πρωταγωνιστές να έρχονται αντιμέτωποι με έντονα συναισθήματα, διλήμματα και συγκρούσεις.

Στα επόμενα επεισόδια, αναμένεται να δούμε ένα νέο πρόσωπο να “εισβάλλει” στη σειρά, το οποίο, μάλιστα, είναι γνωστό στους τηλεθεατές.

Ο λόγος για τον Μίλτο Χαρόβα, ο οποίος πέρυσι, σε ηλικία 16 ετών, εντυπωσίασε κατά την συμμετοχή του στο X-Factor, συγκνώντας κριτές και κοινό.

Ο νεαρός καλλιτέχνης θα παίξει τον φαντάρο και θα αναπτύξει μια στενή φιλία με τον Φίλιππο, ο οποίος θα πάει, επίσης, στο στρατό. Από ‘κει και πέρα, θα αποκαλυφθούν πράγματα, που θα φέρουν ανατροπές στα επόμενα επεισόδια.

Όταν ο Ανδρέας Γεωργίου του έκανε πρόταση

Ο σκηνοθέτης της σειράς, Ανδρέας Γεωργίου, είχε κάνει πρόταση στον Μίλτο Χαρόβα να παίξει στη “Γη της Ελιάς”, όταν ο νεαρός αποχώρησε από το X-Factor τον Ιούλιο του 2022.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Γεωργίου, που τότε ήταν παρουσιαστής του μουσικού talent show, είχε πει δημοσίως:

Είναι ένα γλυκό παιδί που είμαι σίγουρος ότι όλοι εδώ μέσα τον λατρεύουν. Η Μαρίζα θέλει να τον υιοθετήσει, όμως Μαρίζα μου θα τον υιοθετήσω εγώ! Και τι εννοώ με αυτό… Στη “Γη της Ελιάς” έχουμε έναν ρόλο, είναι ήδη γραμμένος, ενός τυχοδιώκτη μουσικού του δρόμου που με ένα ποδήλατο θέλει να γυρίσει όλη την Ελλάδα μας. Αυτό θα μας δώσει και την ευκαιρία να κάνουμε γυρίσματα μαζί παντού με μια κιθάρα και ένα πιάνο”.

Φαίνεται, λοιπόν, πως κράτησε την υπόσχεσή του.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα