Νέα αποχώρηση στο Next Top Model: “Δεν το περίμενα τόσο σκληρό”

Νέα αποχώρηση στο Next Top Model: “Δεν το περίμενα τόσο σκληρό”

Οι περισσότερες διαγωνιζόμενες δυσκολεύτηκαν στη φωτογράφιση αποχώρησης να αποτυπώσουν στον φακό αυτό που τους ζητήθηκε, συναισθήματα δηλαδή θυμού αγανάκτησης και απελπισίας.

Οι διαγωνιζόμενες στο ριάλιτι μόδας Greece’s Next Top Model υποβλήθηκαν σε μία ιδιαίτερα απαιτητική φωτογράφιση, κατά την οποία έπρεπε να περάσουν ένα κοινωνικό μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος και τον περιορισμό των πλαστικών στον πλανήτη.

Τα κορίτσια κλήθηκαν να μείνουν γυμνές, να τυλιχτούν με πλαστικό και να ποζάρουν σαν ζώα που έχουν παγιδευτεί και προσπαθούν απεγνωσμένα να αποδράσουν. Οι περισσότερες δυσκολεύτηκαν να αποτυπώσουν στον φακό τα συναισθήματα του θυμού, της αγανάκτησης και της απελπισίας.

Στο τέλος της βραδιάς, οι κοπέλες, όπως πάντα, βρέθηκαν ενώπιον των κριτών για να ακούσουν τα σχόλιά τους για τις πόζες τους.

Οι χειρότερες φωτογραφίσεις ήταν αυτές της Ειρήνης Ερμίδου, της Μαριάννας Μάντεση και της Ξανθούλας Τζερεφού. Τελικά, οι κριτές αποφάσισαν να διώξουν εκτός παιχνιδιού τη Μαριάννα, αφού όπως ανέφεραν δεν τους πείθει ότι θέλει πραγματικά μια καριέρα στο modelling. Η κοπέλα φορτίστηκε και δήλωσε: “Δεν μου βγαίνει να δείξω αυτό που θέλω. Δεν περίμενα να είναι τόσο σκληρό το modelling”. Ευχαρίστησε τους κριτές για την ευκαιρία που της έδωσαν και αποχαιρέτησε τις συμπαίκτριές της.

Δείτε το βίντεο με την αποχώρηση της Μαριάννας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα