Αργύρης Αγγέλου: Η αποκάλυψη για το "Παρά Πέντε" 14 χρόνια μετά

Αργύρης Αγγέλου ως "Φώτης" στο Παρά Πέντε
Αργύρης Αγγέλου ως "Φώτης" στο Παρά Πέντε FACEBOOK

Τις συζητήσεις που είχε με τον Γιώργο Καπουτζίδη και το παρασκήνιο λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα της δημοφιλούς κωμικής σειράς αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός.

Ο Αργύρης Αγγέλου που αυτόν τον καιρό απολαμβάνουμε στο Your Face Sounds Familiar, αλλά και στη θεατρική παράσταση "Ζητείται ψεύτης", που τον έχουμε αγαπήσει ως "Λαζάρου" στις Σαββατογεννημένες, αλλά και ως "Φώτη" στο Παρά Πέντε, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (09/04) στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη , Μετά τα Μεσάνυχτα.

Ο δημοφιλής ηθοποιός κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του έκανε μία αποκάλυψη για το πετυχημένο σίριαλ του Mega "Παρά Πέντε", 14 χρόνια μετά.

«Από εκείνη την περίοδο, πέρα από τα γέλια και το τι ωραία περάσαμε, θυμάμαι πολλή δουλειά, 12ωρα γυρίσματα και Σάββατο και επίσης οι περισσότεροι κάναμε και θέατρο παράλληλα. Που αυτό σημαίνει, όταν κάνεις πρόβες, συν ένα 5ωρο ακόμα στη ζωή σου από 11-12 ώρες που δουλεύεις, συν ένα τρίωρο αν έχεις παράσταση ή 6ωρο αν έχεις διπλή. Πάρα πολλή δουλειά, πάρα πολύ τρέξιμο, πάρα πολύ πανικό γιατί ήταν πρωτόγνωρο αυτό το πράγμα» είπε στην Ελεονώρα Μελέτη για τη σειρά.

«Είχαμε σκεφτεί με τον Γιώργο τότε να κάνουμε σκάντζα τους ρόλους μας, απλά επειδή εγώ είχα κάνει τον Λαζάρου τον αγαθούλη στις Σαββατογεννημένες και ο Γιώργος είχε κάνει τον Χοσέ τον τσαμπουκαλή, λέει ο Γιώργος να τα κάνουμε αντίστροφα. Και τελευταία στιγμή αλλάξαμε ρόλους. Πίστευα ότι θα πάει καλά η δουλειά, αλλά δεν φανταζόμουν αυτό που ήρθε. Δεν μπορούσα να το φανταστώ γιατί δεν είχα και την πείρα» είπε ο Αργύρης Αγγέλου.

Λίγο αργότερα, προκάλεσε συγκίνηση με την εξομολόγησή του για τον θάνατο του πατέρα του.

«Ο μπαμπάς ήταν άρρωστος, ξέραμε ότι είναι δύσκολα τα πράγματα. Να είναι καλά η αδερφή μου, τον φρόντισε και η μαμά μου, έμεινε μαζί μας πολύ περισσότερο από ότι μας είχαν πει οι γιατροί. Είχε καρκίνο. Αυτό είχε μια πορεία και από ένα σημείο και μετά βλέπεις να έρχεται το τέλος. Εμείς στο θέατρο παίζαμε Τετάρτη με Κυριακή και τα Σάββατα είχαμε διπλή παράσταση. Τυχαίνει να ακυρωθεί η παράστασή μας εκείνο το Σάββατο, λόγω μιας εκδήλωσης και είχαμε ενημερωθεί γι΄αυτό. Ο μπαμπάς μου έφυγε εκείνο το Σάββατο το απόγευμα. Ήμουν στη Χαλκίδα, ήμουν εκεί και το έζησα όλο αυτό. Πως δένεται μια οικογένεια. Είναι από τις πιο συγκλονιστικές εμπειρίες που θα με ακολουθεί σε όλη μου τη ζωή. Ο μπαμπάς έφυγε στο σπίτι. Ζήσαμε όλο αυτό που συμβαίνει στην περιφέρεια», ανέφερε.

SHARE:

24Media Network