Asia Express: Αποχώρησαν και η Χριστίνα Παππά με τον γιο της – Οι πρώτες δηλώσεις

Asia Express: Αποχώρησαν και η Χριστίνα Παππά με τον γιο της – Οι πρώτες δηλώσεις
Χριστίνα Παππά papadakispress

Μετά τους Μαυρικίου - Ζήση, από το Asia Express αποχώρησαν και η Χριστίνα Παππά με τον γιο της. Τι δήλωσε η ηθοποιός για την απόφασή της αυτή.

Αποχώρησαν η Χριστίνα Παππά και ο γιος της, Δημήτρης από το Asia Express, όπως έγινε γνωστό. Τα γυρίσματα του ριάλιτι, που αποδεικνύεται δυσκολότερο και από το Survivor θα ολοκληρωθούν λίγο πριν από τα τέλη Ιουνίου ενώ αναμένεται να προβληθεί στο Star από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Στις πρώτες της δηλώσεις η Χριστίνα Παππά, τόνισε πως δεν μπορεί να αποκαλύψει ακριβώς τον λόγο που έφτασε σε αυτό το σημείο ενώ υπογράμμισε πως οι συνθήκες ήταν ιδιαίτερα δύσκολες.

“Αυτά εγώ δεν μπορώ να τα πω. Έφυγα για έναν αρκετά σοβαρό λόγο. Θα τα δείτε όλα όταν έρθει η στιγμή. Είμαι εδώ και ο Δημήτρης είναι εδώ. Οι συνθήκες ήταν αρκετά δύσκολες. Είναι ωραίο το παιχνίδι αλλά αρκετά δύσκολο. Είχαμε 1,5 ευρώ ανά δύο ημέρες.

Δεν ξέρω γιατί έφυγε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση. Ίσως γιατί οι συνθήκες ήταν δύσκολες. Το παιχνίδι έχει αποχωρήσεις, τώρα το πώς έφυγα εγώ είναι άλλο θέμα. Δεν έχει καμία σχέση”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα