Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Τα πρώτα λόγια μετά την οικειοθελή αποχώρηση από το “Asia Express”

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Τα πρώτα λόγια μετά την οικειοθελή αποχώρηση από το “Asia Express”
Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση PAPADAKIS PRESS

Στην Αθήνα βρίσκονται πλέον ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, αφού εγκατέλειψαν το ταξιδιωτικό παιχνίδι "Asia Express" πριν καλά - καλά αρχίσει. Όσα δήλωσαν για την απόφασή τους.

Τις πρώτες τους δηλώσεις μετά την οικειοθελή αποχώρησή τους από το νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι “Asia Express” έκαναν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, οι οποίοι βρίσκονται πλέον στην Αθήνα.

Οι δύο τους ήταν ένα από τα εννιά ζευγάρια του ριάλιτι, τα οποία θα κληθούν να διασχίσουν τρεις χώρες, την Καμπότζη, το Λάος, και την Ταϊλάνδη, μόνο με επίγεια μέσα και με ελάχιστα χρήματα.

Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι το ζευγάρι αποφάσισε να εγκαταλείψει το παιχνίδι περιπέτειας του Star, μένοντας μόνο μία μέρα σε αυτό, επειδή δεν άντεξαν τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης.

Σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή “Πρωινό” σχετικά με την απόφασή τους, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε: Μόλις παίξουν τα επεισόδια, θα δείτε γιατί δεν είμαστε στο παιχνίδι. Αλλιώς τα περιμέναμε τα πράγματα και αλλιώς μας βγήκαν, αλλά δεν παύει να είναι μια συγκλονιστική εμπειρία. Δεν κάνει να λέμε. Δεν παραβιάσαμε κανέναν κανόνα. Πάμε τώρα στην Κύπρο για να δούμε το νυφικό. Εκεί ανακάλυψα ότι το ευαίσθητο σημείο μου είναι όταν βλέπω αυτό το κορίτσι να μην είναι με τη χαμογελάρα… Η Ασία ήταν βρώμικη“.

“Αλλιώς το φανταζόμασταν. Ήξερα ότι δεν είναι για πριγκίπισσες. Πίστευα ότι αν έχω δίπλα τον άντρα μου, μπορώ να τα καταφέρω όλα. Αλλά ήταν δύσκολα. Δεν άντεξα”, δήλωσε με τη σειρά της η Ιλάειρα Ζήση, ενώ και οι δύο είπαν πως ήταν μια κοινή απόφαση.

Δείτε τις δηλώσεις τους στο παρακάτω βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα