Asia Express: “Βόμβα” από Μαυρίκιο Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση – Αποχώρησαν οικειοθελώς

Asia Express: “Βόμβα” από Μαυρίκιο Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση – Αποχώρησαν οικειοθελώς

Το ζευγάρι αποφάσισε να φύγει από το νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας του Star πριν καν αυτό αρχίσει. Ποιοι οι λόγοι της αποχώρησης.

Πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του Star έκανε χθες, Παρασκευή το νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας, Asia Express, το οποίο όμως επεφύλασσε και μία μεγάλη ανατροπή.

Τα ζευγάρια βρέθηκαν μπροστά από τον Πέτρο Πολυχρονίδη για να μάθουν τα αποτελέσματα της δοκιμασίας και αυτόν που κατάφερε να πάρει την ασυλία. Εκεί, λοιπόν, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πως ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση αποφάσισαν να αποχωρήσουν οικειοθελώς.

Μάλιστα, το ζευγάρι, μιλώντας στην κάμερα εξήγησε τον λόγο της αποχώρησης από το παιχνίδι, με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου να δηλώνει πως: “Κάτσαμε με το κορίτσι μου εδώ και μπήκαμε σε μια διαδικασία να σκεφτούμε πως μήπως δεν μας ταιριάζει αυτό εμάς. Μήπως τελικά το Asia Express δεν είναι για πριγκίπισσες και πρίγκιπες; Για μένα το πιο δύσκολο είναι το να βλέπω την Ιλάειρα να μην μου χαμογελάει. Δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω αυτό”.

Από την πλευρά της, η Ιλάειρα Ζήση είπε: “Δεν μπορούσα να αντέξω το γεγονός ότι έπρεπε να ζητήσω στέγη από κάποιον που δεν μπορεί, δεν αντέχει να με φιλοξενήσει, δεν αντέχει να μου δώσει ένα πιάτο φαΐ. Και μέσα μου ψυχικά δεν το άντεξα. Δεν το αντέχω αυτό το πράγμα, συγγνώμη”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα