Ασημίνα Χατζηανδρέου: “Χαίρομαι που δεν κέρδισα το Survivor” – Η ατάκα για τον Χρήστο Δάντη και τα σχόλια

Ασημίνα Χατζηανδρέου: “Χαίρομαι που δεν κέρδισα το Survivor” – Η ατάκα για τον Χρήστο Δάντη και τα σχόλια
Η Ασημίνα Χατζηανδρέου Glomex

Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για τη συμμετοχή της στον ημιτελικό και την ανακούφιση που δεν κέρδισε το μεγάλο έπαθλο.

Καλεσμένη της εκπομπής “Love it” του ΣΚΑΪ ήταν την Τρίτη η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία κατάφερε να φτάσει στον ημιτελικό του Survivor, όχι όμως και στον τελικό, ο οποίος ανέδειξε μεγάλο νικητή τον Στάθη Σχίζα στην μάχη με τον Άρη Σοϊλέδη για το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για την εμπειρία που βίωσε στον Άγιο Δομίνικο, για τους συμπαίκτες της, αλλά και για τον σύντροφό της, Χρήστο Δάντη.

Στο Survivor προσπαθούσα να είμαι ο εαυτός μου. Έχω μετανιώσει κι έχω ζητήσει συγγνώμη από τον Σπύρο Μαρτίκα, τα έχουμε βρει. Δεν ήταν ότι είχα κακία μέσα μου, απλά ένιωθα ότι δεν μπορώ άλλο”, είπε αρχικά η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ενώ όταν η συζήτηση πέρασε στη σχέση της με τον γνωστό καλλιτέχνη, η ίδια είπε:

Στην αρχή του παιχνιδιού είχαμε πει με τον Χρήστο να το προφυλάξουμε και να μην είναι στα έπαθλα επικοινωνίας. Μετά όμως που χάναμε συνέχεια, ήμουν σε άθλια κατάσταση και χρειαζόμουν ένα μήνυμα από τον Χρήστο. Το πιο δύσκολο κομμάτι των αρνητικών σχολίων το πέρασε ο Χρήστος.

Βγήκαν κακίες από κάποιους παίκτες ότι εγώ παραμένω στο παιχνίδι λόγω της σχέσης μου με τον Χρήστο, λόγω του ότι με πληρώνει άντρας. Χαίρομαι που δεν κέρδισα το Survivor γιατί δεν θα μου το αναγνωρίζανε. Θα λέγανε ότι το έπαθλο και ο τίτλος ανήκουν στον Χρήστο Δάντη”.

Εν συνεχεία, παραδέχτηκε πως: Το χειρότερο το πέρασε ο Χρήστος, εγώ ήμουν στον κόσμο μου. Χαίρομαι που δεν κέρδισα το Survivor γιατί δεν θα μου το αναγνωρίζανε. Θα λέγανε ότι το έπαθλο και ο τίτλος ανήκουν στον Χρήστο Δάντη”.

Κλείνοντας, είπε: “Όταν γύρισα, ρώτησα τον Χρήστο αν έστελνε πολλά μηνύματα για να μείνω στο παιχνίδι. Ήταν εσύ ο λόγος που έμεινα ή ο κόσμος; Δεν με απασχολούν τα αρνητικά σχόλια για τη σχέση μου με τον Χρήστο Δάντη. Γνωριστήκαμε σε μια συναυλία του στην Κρήτη”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα