Αυτή είναι η Ελληνίδα που έκλεψε τις εντυπώσεις στο βρετανικό X-Factor

Αυτή είναι η Ελληνίδα που έκλεψε τις εντυπώσεις στο βρετανικό X-Factor
Αθηνά Μανουκιάν

Μια κοπέλα από την Ελλάδα "εισέβαλε" στα πλατό της βρετανικής εκδοχής του γνωστού talent show, αποφασισμένη να κερδίσει το πολυπόθητο "ναι" των κριτών... Και τα κατάφερε! Τι της είπαν οι "δύσκολοι" Robbie Williams και Simon Cowell.

Αθηνά Μανουκιάν. Κρατήστε αυτό το όνομα γιατί πιθανότατα θα μας απασχολήσει στο μέλλον. Αν όχι με την καριέρα που φιλοδοξεί να κάνει, σίγουρα με τα όσα θα παρουσιάσει όσο καιρό παραμείνει στο βρετανικό X-Factor.

Η 24χρονη κοπέλα από την Αθήνα, προκειμένου να κερδίσει τις εντυπώσεις έβαλε ένα καυτό μίνι με εντυπωσιακό μπούστο, φόρεσε ψηλές χρυσές μπότες και ερμήνευσε το “Crazy in love” της Beyonce, ανεβάζοντας μαζί της στη σκηνή και το δικό της… μπαλέτο.

Άλλωστε πριν ανέβει στη σκηνή του talent show, δεν έκρυψε τη φιλοδοξία της. “Στην Ελλάδα τα πάω πολύ καλά, αλλά θέλω να κερδίσω περισσότερους φαν και στο Ηνωμένο Βασίλειο”, είπε με απαράμιλλη άνεση και αυτοπεποίθηση.

Οι κριτές, παρακολουθώντας το σόου της νεαρής Ελληνίδας εμφανίστηκαν αρχικά διχασμένοι. Ωστόσο δεν μπόρεσαν να μην αναγνωρίσουν ότι η Αθηνά έχει “αυτό το κάτι”… που εναγωνίως θέλει το σόου από τους διαγωνιζόμενους. Ειδικά ο Ρόμπι Γουίλιαμς και ο Σάιμον Κάουελ έδειξαν μάλλον γοητευμένοι από τις επιδόσεις της Αθηνάς, δίνοντας της το “πράσινο φως” να συνεχίσει και στην επόμενη φάση του σόου.

Η συνέχεια προσεχώς στις οθόνες μας…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα