Between Two Ferns: Ο Ζακ Γαλιφιανάκης σχεδόν σκοτώνει τον Μάθιου ΜακΚόναχι

Between Two Ferns: Ο Ζακ Γαλιφιανάκης σχεδόν σκοτώνει τον Μάθιου ΜακΚόναχι

Benedict Cumberbatch, Brie Larson, Peter Dinklage, Keanu Reeves και Bradley Cooper συναντούν τον κωμικό σε μια μοναδική "συναστρία" που θα ντεμπουτάρει στις 20 Σεπτεμβρίου.

Αυτό το μήνα μας έρχεται σαν σούπερ φθινοπωρινό δώρο το Between Two Ferns του Zach Galifianakis στο Netflix και ομολογούμε πως ανυπομονούμε για τη film version της εκπομπής του αγαπημένου κωμικού.

Σήμερα το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα και το τρέιλερ του φιλμ το οποίο μας δίνει μια γερή γεύση για το τι θα δούμε. Σύμφωνα με το σενάριο, ο Zach παραλίγο να σκοτώσει τον Matthew Mcconaughey και έτσι γυρίζει ακόμη 10 επεισόδια του Between Two Ferns.

Στα πλαίσια της συνέχειας των εκπομπών του ξεκινά περιοδεία για να κάνει συνεντεύξεις με άλλες διασημότητες και να σώσει τη φήμη του, μεταξύ των οποίων είναι οι Benedict Cumberbatch, Brie Larson, Jon Hamm, και David Letterman.

Επίσης συναντά τους Peter Dinklage, Keanu Reeves, Ed Helms, Bradley Cooper, Chance the Rapper, και Chrissy Teigen, όλους τους σε ιδιαιτέρως χαλαρές και ευτράπελες στιγμές τους. Ο Zach στα καλύτερά του, ρωτάει τους καλεσμένους του όσα κανείς άλλος δεν τολμά να ρωτήσει (κλασικά πράγματα δηλαδή).

Στο σενάριο είναι φυσικά ο Galifianakis και στη σκηνοθεσία (βοήθησε και στο σενάριο) είναι ο Scott Aukerman. Η ταινία θα είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα του Netflix από τις 20 Σεπτεμβρίου.

Εμφανίζονται οι:

Matthew Mcconaughey

Will Ferrell

Peter Dinklage

Benedict Cumberbatch

Paul Rudd

Tiffany Haddish

Brie Larson

Keanu Reeves

Jon Hamm

David Letterman

Jason Schwartzman

Adam Scott

John Cho

Chance the Rapper

Rashida Jones

Hailee Steinfeld

John Legend

Chrissy Teigen

Tessa Thompson

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα