Big Bang Theory: Οι αστρονομικές αμοιβές των ηθοποιών της σειράς

Big Bang Theory: Οι αστρονομικές αμοιβές των ηθοποιών της σειράς

Το Big Bang Theory ανανεώθηκε για δύο ακόμη χρόνια και καταγράφεται και επίσημα ως μια από τις πιο επιτυχημένες κωμωδίες των τελευταίων ετών. Ποιες είναι όμως οι απολαβές των βασικών πρωταγωνιστών;

Πολλοί την έχουν παραλληλίσει σε λατρεία και φανατικό κοινό με “Τα Φιλαράκια”. Αν και οι συγκρίσεις είναι ανώφελες, γεγονός είναι πως το Big Bang Theory είναι η πιο επιτυχημένη κωμική σειρά εξ Αμερικής τα τελευταία δέκα χρόνια. Έκανε πρεμιέρα το 2007 με τους σπασίκλες επιστήμονες και την όμορφη σερβιτόρα γειτόνισσα να κερδίζουν το κοινό σε όλο τον κόσμο. Από το 2010, η θεωρία της μεγάλης έκρηξης κατόρθωσε να γίνει η πιο αγαπημένη κωμική σειρά και πέραν των υψηλών τηλεθεάσεων – που μέχρι και σήμερα δεν παρουσιάζουν κανένα σημάδι κόπωσης – σάρωσε τα σχετικά βραβεία τηλεόρασης. Δεν αποτελεί λοιπόν έκπληξη που το τηλεοπτικό δίκτυο CBS επέλεξε να ανανεώσει για ακόμη δύο σεζόν το συμβόλαιο των πρωταγωνιστών της.

Όπως διαβάζουμε στο CNN, το Big Bang Theory είναι μια από τις τελευταίες σειρές που καταφέρνουν ένα τέτοιο συμβόλαιο ανανέωσης, το οποίο διατηρεί τις υψηλές αποδοχές των πρωταγωνιστών της. Οι Jim Parsons, Johnny Galecki, Kayley Cuoco, Simon Helberg και Kunal Nayyar με βασικό επιχείρημα την ασύγκριτη επιτυχία της σειράς, αλλά και ακολουθώντας τα βήματα των πρωταγωνιστών του “Friends” που διαπραγματεύονταν τις απολαβές τους ως ομάδα και όχι ως μονάδες, κατάφεραν να πάρουν την ανανέωση που ήθελαν και έτσι θα τους παρακολουθούμε σε νέα επεισόδια ως το 2019.

Το κανάλι δεν θα σκεφτόταν λεπτό να μην ανανεώσει, αφού η σειρά συγκεντρώνει σε κάθε επεισόδιο σχεδόν 20 εκατ. τηλεθεατές και εντυπωσιακά ποσοστά τηλεθέασης στα νεανικά κοινά. Μια επίδοση που παραμένει ασυναγώνιστη και τις τρεις τελευταίες σεζόν, από την τελευταία φορά δηλαδή που ανανεώθηκε η σειρά.

Άλλος για το εκατομμύριο…

Ας πάμε όμως στα κασέ των ηθοποιών. Οι πληροφορίες λένε πως από τα ποσά που θα δείτε παρακάτω, οι αρχικοί πέντε που εμφανίζονται στη σειρά από την πρώτη μέρα, συμφώνησαν από κοινού να ρίξουν την αμοιβή τους, προκειμένου να δοθεί μεγαλύτερο μερίδιο στους νέους ρόλους της Έιμι και της Μπερναντέτ (Mayim Bialik και Melissa Rauch αντίστοιχα).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα