Big Brother Τελικός – Τα προφίλ των 4 φιναλίστ

Big Brother Τελικός – Τα προφίλ των 4 φιναλίστ

Μετά από 100 μέρες διαμονής και συγκατοίκησης στο σπίτι του "Big Brother 2", ήρθε η ώρα να μάθουμε τον νικητή. Ποιοι παίκτες διεκδικούν τον τίτλο και το έπαθλο.

Απόψε, Παρασκευή (17/12), αναμένεται να πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός του “Big Brother 2” στις 22:00 στον ΣΚΑΙ.

Πέρασαν 16 εβδομάδες από τη μέρα που ο Big Brother άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του και υποδέχτηκε τους πρώτους φιλοξενούμενους της σεζόν. 22 προσωπικότητες κατάφεραν να πάρουν το κλειδί της εισόδου τέσσερις όμως είναι εκείνοι που κατάφεραν να παραμείνουν και να φτάσουν μέχρι τον μεγάλο τελικό διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο αξίας 100.000 ευρώ.

Για πρώτη φορά οι τέσσερις συγκάτοικοι με τη μεγαλύτερη δυναμική που έφτασαν ως τον τελικό, είναι δύο ζευγάρια που δημιουργήθηκαν μέσα στο σπίτι. Δύο έρωτες που άνθισαν κατά τη διάρκεια της παραμονής στο σπίτι του BIG BROTHER. Άνθρωποι που βρήκαν τη στήριξη, την κατανόηση και την αποδοχή στο πρόσωπο ενός συγκατοίκου τους και έδειξαν να αφήνουν στην άκρη τον ανταγωνισμό του επάθλου. Η Ανχελίτα, ο Παναγιώτης Πέτσας, ο Νίκος Τακλής και η Ευδοκία Τσαγκλή απέχουν μία ανάσα από το στόχο τους. Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής της βραδιάς;

Το τηλεοπτικό κοινό αποφασίζει απόψε στο Big Brother Live με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκκαβα. Οι παρουσιαστές, μαζί με την Αφροδίτη Γραμμέλη υποδέχονται στο πλατό παλιούς συγκατοίκους που άφησαν το στίγμα τους και αγαπήθηκαν πολύ από το τηλεοπτικό κοινό. Τι προβλέπουν οι ίδιοι για την έκβαση του παιχνιδιού;

Θεματικά και πολυσυλλεκτικά videos με τις καλύτερες στιγμές των συγκατοίκων θα μας κάνουν να θυμηθούμε όλα όσα αυτούς τους μήνες μας έκαναν να γελάσουμε και να συγκινηθούμε ενώ ο Big Brother έχει ετοιμάσει τις δικές του εκπλήξεις για τους συγκατοίκους αλλά και για το τηλεοπτικό κοινό.

Η ψηφοφορία του κοινού για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή συνεχίζεται. Εσύ ποιον θέλεις να δεις να σηκώνει το έπαθλο του Big Brother;

Ας θυμηθούμε πώς μας είχαν συστηθεί οι παίκτες στην αρχή του Big Brother 2:

Ανχελίτα

Η 25χρονη τραγουδίστρια γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Άριστη μαθήτρια του Μουσικού Λυκείου Αλίμου, ήταν πάντα ατίθαση και… πνεύμα αντιλογίας! Έχει κυκλοφορήσει δικό της τραγούδι και έχει εμφανιστεί σε διάφορες μουσικές σκηνές πλαισιώνοντας γνωστούς καλλιτέχνες, όπως τον Σταμάτη Γονίδη. Δεν εμπιστεύεται εύκολα τους ανθρώπους, δηλώνει πάντα ειλικρινής και αν κάποιος προδώσει την εμπιστοσύνη της, γίνεται «ταύρος σε υαλοπωλείο»! Δεν έχει φίλες ή φίλους, έχει μόνο γνωστούς και παρέες γιατί φοβάται μην πληγωθεί. Στο Big Brother μπαίνει ελεύθερη και ωραία, έτοιμη να ζήσει την εμπειρία του Μεγάλου Αδελφού… μέχρι τον τελικό!

Η Ανχελίτα STUDIO FOTOGENIA

Παναγιώτης Πέτσας

O 22χρονος instagrammer και μοντέλο γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γλυφάδα. Στόχος και όνειρό του είναι να γίνει διάσημος και πλούσιος ηθοποιός στην Αμερική. Παράλληλα, επιθυμεί να αφήσει το προσωπικό του στίγμα στο χώρο του modelling ως alternative μοντέλο και να κάνει καμπάνιες για μεγάλες εταιρείες. Του αρέσουν η γυμναστική, τα τατουάζ, τα piercing, δηλώνει δεινός μάγειρας καθώς επίσης και λάτρης του γυναικείου φύλου! Στο σπίτι του Big Brother, θα είναι ήρεμη δύναμη και θα μιλάει μόνο όταν πρέπει! Όταν όμως μιλήσει, θα τα πει… έξω από τα δόντια!

Ο Παναγιώτης Πέτσας STUDIO FOTOGENIA

Νίκος Τακλής

Είναι 30 ετών και μεγάλωσε στα Βέρβενα Αρκαδίας, τα τελευταία όμως 5 χρόνια τον γνωρίζουν… και οι ηφαιστειακές πέτρες της Σαντορίνης όπου εργάζεται ως τουριστικός πράκτορας και αυτοαποκαλείται «το καλύτερο καμάκι στο λιμάνι του νησιού!» Ανοιχτόμυαλος, κοινωνικός και επικοινωνιακός, είναι περιζήτητος στις τουριστικές εταιρίες στο λιμάνι της Σαντορίνης γιατί εύκολα κλείνει πελάτες. Αγαπά τα ταξίδια, την περιπέτεια και λατρεύει το ωραίο φύλο. Το σεξ για εκείνον είναι σαν το νερό. Πόσες μέρες άραγε αντέχει ο ανθρώπινος οργανισμός χωρίς… νερό;

Ο Νίκος Τακλής STUDIO FOTOGENIA


Ευδοκία Τσαγκλή

Γεννήθηκε στην Ουκρανία και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι 30 ετών και πτυχιούχος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, Δημοσιογραφίας και yoga. Ασχολήθηκε με τη διοργάνωση πάρτι σε διάφορα clubs της techno & house μουσικής κυρίως στη Γερμανία και την Ibiza. Ανήσυχο πνεύμα, λάτρης της φύσης και του ελεύθερου camping, πιστεύει στην αυτοβελτίωση και στην αυτογνωσία. Ευαίσθητη και ευσυγκίνητη, βρίσκεται σε μία συνεχή αναζήτηση… Μιλάει Ελληνικά, Αγγλικά, Ρωσικά αλλά αντιλαμβάνεται πολλά περισσότερα μέσα από τη γλώσσα του σώματος! Τα τελευταία 4 χρόνια, είναι συνειδητά μόνη της και έχει περισσότερους άνδρες φίλους παρά γυναίκες.

Η Ευδοκία Τσαγκλή STUDIO FOTOGENIA


Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα