Big Brother 2: Αποχώρησε ο Μελέτης από το ριάλιτι – Άφωνοι οι συμπαίκτες του

Big Brother 2: Αποχώρησε ο Μελέτης από το ριάλιτι – Άφωνοι οι συμπαίκτες του
Ο Μελέτης έφυγε απο το σπίτι του Big Brother Glomex

Μεγάλη συγκίνηση επικράτησε στο επεισόδιο του Big Brother την Παρασκευή, καθώς ένας ακόμη παίκτης αποχώρησε από το σπίτι. Υποψήφιοι ήταν η Ευδοκία, η Μαίρη και ο Μελέτης.

Το βράδυ της Παρασκευής (10/09) πραγματοποιήθηκε το δεύτερο live του “Big Brother 2“, με έναν από τους παίκτες να αποχωρεί από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Αυτή την εβδομάδα, στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, οι παίκτες που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους για αποχώρηση ήταν η Ευδοκία, η Μαίρη για πρώτη φορά, αλλά και ο Μελέτης για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα.

Ο Μελέτης μάλιστα, όταν έμαθε πως είναι και πάλι υποψήφιος ήταν ιδιαίτερα αναστατωμένος και απομονώθηκε στον κήπο παραμιλώντας και προσπαθώντας να μετρήσει ποιοι τον ψήφισαν. “Κάποιοι εδώ είναι ή πολύ δειλοί ή πολύ καλοί ηθοποιοί” είπε.

Οι παρουσιαστές αρχικά συνομίλησαν με τους τρεις υποψήφιους πριν την ανακοίνωση της αποχώρησης, όμως το τηλεοπτικό κοινό ήταν εκείνο που είχε τον τελευταίο λόγο.

Στη συνέχεια, η Νάταλι Κάκκαβα και ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ανακοίνωσαν πως ο Μελέτης Γαβαλάς είναι ο δεύτερος παίκτης που αποχωρεί από το σπίτι.

“Φεύγω γεμάτος από το Big Brother… Έτσι όπως μπήκα την πρώτη μέρα, έτσι φεύγω” είπε ο Μελέτης, όταν έμαθε πως αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Οι αντιδράσεις των παικτών

Οι συμπαίκτες του Μελέτη, όταν έμαθαν πως αποχωρεί αμέσως των αγκάλιασαν, ενώ πολλοί δεν έκρυψαν την συγκίνησή τους. Η Σοφία Αλεξανιάν μάλιστα, έβαλε τα κλάματα καθώς αποχαιρετούσε τον Μελέτη.

Η Ευδοκία μιλώντας για την αποχώρηση του συμπαίκτη της, δήλωσε πως “κάθε εβδομάδα είναι σκληρό να εξοστρακίζεται ένας από το σπίτι”, ενώ συνέχισε ” Εγώ πιστεύω πως ότι παθαίνουμε το παθαίνουμε για καλό, δηλαδή αν φύγουμε μας περιμένει κάτι καλό έξω”.


Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα