Χαμός στο Twitter για τις Άγριες Μέλισσες: “Κάτω τα χέρια από τον Γιάννο”

Χαμός στο Twitter για τις Άγριες Μέλισσες: “Κάτω τα χέρια από τον Γιάννο”
Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος στις "Άγριες Μέλισσες" Youtube

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος ήταν αποκάλυψη στην επιτυχημένη σειρά του ANT1, ενώ ο ρόλος που υποδύεται έκρυβε, επίσης, τις δικές του εκπλήξεις. Το Twitter ξεσηκώθηκε γιατί ο "Γιάννος" πεθαίνει.

Παραλήρημα του κοινού υπήρξε στο Twitter για την αποχώρηση του Ιωάννη Αθανασόπουλου, γνωστού ως Γιάννου στη σειρά “Άγριες Μέλισσες”.

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος ήταν αποκάλυψη στην επιτυχημένη σειρά του ANT1, ενώ ο ρόλος που υποδύεται έκρυβε, επίσης, τις δικές του εκπλήξεις.

Ο Γιάννος είναι ένα παιδί που αντιμετωπίζει ψυχολογικά – ψυχικά προβλήματα και που δέχεται άγριο μπούλινγκ καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Οι χρήστες του Twitter τον λάτρεψαν κατευθείαν, τόσο τον ρόλο του Γιάννου όσο και την απίστευτη ερμηνεία του ηθοποιού που τον αποδίδει υπέροχα.

Μάλιστα, αρκετοί σχολίασαν εύστοχα το θέμα της ψυχικής υγείας και έδωσαν (για άλλη μια φορά) τα συγχαρητήριά τους στους ιθύνοντες της σειράς.

Εκεί, όμως, που “πήρε φωτιά” το Twitter, ήταν η στιγμή που οι τηλεθεατές συνειδητοποίησαν πως ο νέος αγαπημένος τους ηθοποιός πεθαίνει.

Με την αποχώρηση του Ιωάννη Αθανασόπουλου και τον θάνατο του Γιάννου, οι τηλεθεατές ξεσηκώθηκαν και δεν μπορούσαν να το πιστέψουν.

Φαίνεται πως οι υπεύθυνοι της σειράς κρατάνε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα