Χάρης Ρώμας: Η επιστροφή του “Καφέ της Χαράς” και η συνεργασία με την Ελένη Ράντου

Χάρης Ρώμας: Η επιστροφή του “Καφέ της Χαράς” και η συνεργασία με την Ελένη Ράντου

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε για πρώτη φορά για όλα όσα ετοιμάζει για την επιστροφή του "Καφέ της Χαράς" από τη νέα σεζόν, ενώ αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο δεν θα πρότεινε ξανά στην Ελένη Ράντου να συνεργαστούν για ένα νέο "Κωνσαντίνου και Ελένης".

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή “The 2Night Show” βρέθηκε ο δημοφιλής ηθοποιός και σεναριογράφος Χάρης Ρώμας, επιβεβαιώνοντας την επιστροφή της πολύ επιτυχημένης σειράς “Το Καφέ της Χαράς” από τη νέα σεζόν, αλλά και αποκαλύπτοντας πολλά πράγματα από αυτά που πρόκειται να δούμε στις οθόνες μας στη νέα βερσιόν του σήριαλ.

Μεταξύ άλλων, επιβεβαίωσε ότι όλο το αρχικό καστ θα επιστρέψει. “Όλοι δέχτηκαν να επιστρέψουν, όλοι θα παίξουν” είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι “δεν θα είναι όλοι σε όλη την έκταση της σειράς”, αφού δεν ήταν άπαντες διαθέσιμοι να το κάνουν σε όλη την έκταση της σειράς. Όπως είπε κάποιοι θα κάνουν “φιλική συμμετοχή”, αλλά σε κάθε περίπτωση θα είναι με πλήρες και κανονικό ρόλο και όχι απλά ένα πέρασμα. Επιβεβαίωσε την συμμετοχή της Ρένιας Λουϊζιδου, αλλά και της Ζέτας Δούκα το όνομα της οποίας είχε ακουστεί έντονα το τελευταίο διάστημα.

Στη σειρά θα ενταχθούν επίσης και νέα πρόσωπα, ενώ θα μάθουμε και τι συνέβη στο μεσοδιάστημα από τότε που τελείωσε. Τα δύο μεγαλύτερα hints που έδωσε είναι ότι ο Περίανδρος Πώποτας δεν είναι πια δήμαρχος στο Κολοκοτρωνίτσι, ενώ ένα νέο πρόσωπο – κλειδί ανοίγει το “νέο καφέ της Χαράς” σηματοδοτώντας την μετάβαση στη νέα εποχή.

“Πιστεύω ότι το καφέ επιστρέφει την καταλληλότερη στιγμή”, υπογράμμισε, τονίζοντας ότι η αναβίωση παλιότερων σειρών όπως η συγκεκριμένη και το “Λόγω Τιμής”, σηματοδοτούν για τον κόσμο μια πρότερη εποχή πολύ πιο χαρούμενη και ευτυχισμένη, κάτι που όπως υποστήριξε ο κόσμος έχει πια ανάγκη βγαίνοντας σιγά σιγά από την κρίση των τελευταίων ετών.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο λόγος για τον οποίο δεν θα πρότεινε ποτέ στην Ελένη Ράντου να συνεργαστούν για μια επιστροφή του επίσης εξαιρετικά πετυχημένου “Κωνσταντίνου και Ελένης”.

“Δεν θα έκανα πρόταση στην Ελένη να ξαναπαίξει στο Κωνσταντίνου και Ελένης γιατί ξέρω ότι θα έλεγε όχι. Η Ελένη ήθελε να φύγει από αυτό το στενό περιθώριο που προσδίδει μια τέτοια τηλεοπτική επιτυχία. Η Ελένη μου είπε ότι θα γεράσουμε και θα είσαι η Κατακουζήνα και θα είμαι η γκαρσόνα. Και γι’ αυτό δεν το συνεχίσαμε. Όλοι θεωρούσαμε ότι θα μας στιγματίσει”, δήλωσε.

“Η Ελένη δεν δέχτηκε τότε που μας έδιναν τα… ζεστά λεφτά και τα χάσαμε και τώρα μου λέει “τραβάω τα μαλλιά μου, εκείνη τη χρονιά έπρεπε να την έχουμε κάνει”. Για την τρίτη χρονιά μας πρότειναν τα διπλά λεφτά, ενώ είχαμε ήδη διπλασιάσει από την πρώτη χρονιά στη δεύτερη”, κατέληξε ο Χάρης Ρώμας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα