Χωρίς Σκαρμούτσο το Master Chef 2 – Ποιος τον αντικαθιστά;

Χωρίς Σκαρμούτσο το Master Chef 2 – Ποιος τον αντικαθιστά;
star

Επιστρέφει στο Star για δεύτερη χρονιά και με ένα νέο μέλος ανάμεσα στους κριτές, ο δημοφιλής τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής

Η εκπομπή που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες, έρχεται στο Star  με τον δεύτερο κύκλο και θα αναδείξει τον επόμενο κορυφαίο Έλληνα MasterChef.

Το πάθος, το ταλέντο, η φαντασία των διαγωνιζόμενων στην κουζίνα και η αγάπη για τη μαγειρική τέχνη, είναι τα στοιχεία εκείνα, που θα αναδείξουν τον νικητή, που κερδίζει, πέρα από τον τίτλο του MasterChef και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Στο ΜasterChef 2, οι τρεις κορυφαίοι σεφ Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, θα σταθούν απέναντι στους διαγωνιζόμενους, θα κρίνουν την προσπάθεια, τις γνώσεις, τις τεχνικές, τη γεύση. Σε ρόλο μέντορα, δεν θα αξιολογούν μόνο αλλά θα κατευθύνουν και θα συμβουλεύουν τους διαγωνιζόμενους, υπό την πίεση των ιδιαίτερα απαιτητικών δοκιμασιών.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης, οι οποίοι έδωσαν το προσωπικό τους στίγμα στο MasterChef, κέρδισαν τον σεβασμό των περσινών διαγωνιζόμενων και αγαπήθηκαν από το τηλεοπτικό κοινό, επιστρέφουν στο MasterChef 2.

star

 
star

 

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μας συστήθηκε πέρυσι καθώς ήταν η «μαγειρική ψυχή» πίσω από το MasterChef, αυτός που δημιουργούσε τις συνταγές στις δοκιμασίες των υποψηφίων. Φέτος επιστρέφει στο MasterChef 2 σε ρόλο κριτή.

star

 

Οι τρεις βραβευμένοι chef ελπίζουν πως θα συναντήσουν πολλούς ταλαντούχους μάγειρες και υπόσχονται αυτή τη χρονιά μεγάλες ανατροπές. Στο πλαίσιο αυτό, την Τρίτη 31 Οκτωβρίου βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη από όπου και ξεκίνησαν οι audition για το MasterChef 2, οι οποίες ολοκληρώθηκαν στην Αθήνα τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου. Οι Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, είδαν, γεύθηκαν, απογοητεύθηκαν και γοητεύθηκαν και έδωσαν τις 50 ποδιές στους υποψηφίους, που περνάνε στην επόμενη φάση του MasterChef 2.

Το Master Chef 2 επιστρέφει προσεχώς στο Star, αναζητώντας τον επόμενο Έλληνα Master Chef.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα