Χρήστος Βασιλόπουλος: Με την σύντροφό μου γνωριστήκαμε σε ένα dating app

Χρήστος Βασιλόπουλος: Με την σύντροφό μου γνωριστήκαμε σε ένα dating app

Η αποκαλυπτική συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το παιχνίδι με τον παρουσιαστή, αλλά και η "περίεργη" συνάντησή του με τις "Μύγες".

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο The 2Night Show τον Χρήστο Βασιλόπουλο. Ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του Nomads Μαδαγασκάρη, σε μια απολαυστική συνέντευξη, μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του στις ΗΠΑ, ενώ σύστησε στον Γρηγόρη και σε όλο τον κόσμο την εκλεκτή της καρδιάς του.

Η συζήτησή τους ξεκίνησε με τον Γρηγόρη να του λέει πόσο πολύ του πάει το γκριζαρισμένο μαλλί και τον Χρήστο να λέει πως δεν του αρέσει και τόσο πολύ. “Δεν είναι ότι φοβάμαι το γήρας, νομίζω ότι ίσως έχω ακόμα το σύνδρομο του Πίτερ Παν. Μένω και στην πόλη που έχουν όλοι το σύνδρομο, στο Λος Άντζελες.

Μίλησε, επίσης, για τη σχέση του με την Αμερικανίδα Σάρα Κόνερ, που είναι celebrity hair colourist και hair extension Σάρα Κόνερ, ενώ την έφερε μαζί του στο πλατό και τη σύστησε τόσο στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όσο και σε όλους τους τηλεθεατές που παρακολουθούσαν την εκπομπή.

Όπως είπε, με τη σύντροφό του γνωρίστηκαν σε ένα dating app, όπως είναι για παράδειγμα το tinder. “Έχει πάρα πολλά στην Αμερική, είναι της μόδας. Στην Αμερική ο κόσμος δεν είναι ότι βγαίνει έξω για να γνωρίσει κάποιον/α. Κλείνουν όλα πάρα πολύ νωρίς, είναι σαν χωριό”, ανέφερε σχετικά, ενώ όσον αφορά στο ποιος φλέρταρε πρώτος, ο Χρήστος απάντησε: “Νομίζω μου άρεσε η φωτογραφία της, είδα ότι της είχε αρέσει και η δική μου και μας έκανε match! Και μετά βγήκαμε έξω για μια σαλάτα!”.

Δείτε στα παρακάτω βίντεο ολόκληρη τη συνέντευξή του, το παιχνίδι που έπαιξε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αλλά και την “περίεργη” συνάντησή του με τις “Μύγες”.

Θα καταφέρει να κερδίσει ο Χρήστος Βασιλόπουλος τον Γρηγόρη Αρναούτογλου;

Τι ετοίμασαν οι “Μύγες” στον Χρήστο Βασιλόπουλο στο καμαρίνι αναμονής, πριν από τη συνέντευξη; Πώς αντέδρασε όταν του ζητήθηκε να σκηνοθετήσει μια “ερωτική” σκηνή;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα