Δανάη Μπάρκα: Η επίμονη παρέα που την έβγαζε φωτογραφίες στη θάλασσα – “Ήρθα σε δύσκολη θέση”

Διαβάζεται σε 2'
Δανάη Μπάρκα: Η επίμονη παρέα που την έβγαζε φωτογραφίες στη θάλασσα – “Ήρθα σε δύσκολη θέση”
Instagram - danai_barka

Ένα περιστατικό από τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Καλαμάτα μοιράστηκε η Δανάη Μπάρκα, σχολιάζοντας τους θαυμαστές που παίρνουν τον ρόλο “παπαράτσι”.

Τις δηλώσεις της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη, η οποία εξομολογήθηκε ότι δεν βγάζει πάντα φωτογραφίες με τους θαυμαστές της, σχολίασε η Δανάη Μπάρκα το πρωί της Τετάρτης.

Η γνωστή παρουσιάστρια εξέφρασε και ένα παράπονο προς τους φανς που παίρνουν τον ρόλο “παπαράτσι”, ενώ μοιράστηκε και μία προσωπική ιστορία όπου μία παρέα την έβγαζε φωτογραφίες, οι οποίες εν συνεχεία δημοσιεύτηκαν και στα social media.

“Νομίζω ότι κι εγώ λέω πάντα ναι στις φωτογραφίες, γιατί υπάρχει μια συστολή και ντρέπομαι. Το μόνο που με έχει φέρει σε δύσκολη θέση είναι όταν με βγάζουν από μακριά και δεν μου το λένε και όταν τους κοιτάω χαμογελαστά για να καταλάβουν ότι αν θέλουν μπορούν να μου μιλήσουν, κάνουν ότι δεν με βλέπουν και μετά τα βλέπω στο Tik Tok. Το καλοκαίρι μου έτυχε αυτό”, είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Εν συνεχεία, περιέγραψε το περιστατικό του περασμένου καλοκαιριού: “Ήταν μια επίμονη παρέα, το έβλεπα, ήμουν στη θάλασσα με παρέα και καθόμασταν και έβγαζαν, έβγαζαν… Το έβλεπα γιατί φαίνεται όταν ο άλλος τραβάει, επίσης όταν φοράτε μαύρα γυαλιά μη βγάζετε φωτογραφίες γιατί κάνει αντανάκλαση. Το βλέπω ότι βγάζουν, δεν έχω κανένα πρόβλημα, κάθομαι, αλλά όταν κάποια στιγμή ο ένας από την παρέα τους είπε γεια, δεν μου είπαν να βγάλουμε φωτογραφία. Μπαίνω στο Tik Tok τρεις ώρες μετά και μου έχουν στείλει έναν user που είχε ανεβάσει «να η Δανάη τώρα στην Καλαμάτα»”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα