Destiny: Η ελληνική παραγωγή του “Μανωλιού” από το Μπρούσκο που στοχεύει να βγει στο Netflix

Destiny: Η ελληνική παραγωγή του “Μανωλιού” από το Μπρούσκο που στοχεύει να βγει στο Netflix

Γνωστός και ως "Μανωλιός" από το Μπρούσκο, ο Ανδρέας Βουγιούκας ετοιμάζει την πρώτη του παραγωγής ταινίας με τίτλο "Destiny", που στοχεύει να προβληθεί στο Netflix.

Ο Ανδρέας Βουγιούκας, γνωστός ως “Μανωλιός” από το Μπρούσκο, ετοιμάζει μία νέα ταινία που στοχεύει να προβληθεί στο Netflix, με τίτλο “Destiny” (Πεπρωμένο).

Το Destiny , του οποίου το μεγαλύτερο μέρος θα είναι γυρισμένο στην Ελλάδα, είναι μία ξενόγλωσση ταινία που στόχο έχει να τονίσει την ελληνική φιλοξενία παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν. Οι συντελεστές του Destiny βρίσκονται σε συνεννόηση με δύο παραγωγές στην Κολομβία προκειμένου να γίνει το 20% των γυρισμάτων εκεί.

Όπως δηλώνει και ο ίδιος “Είναι ένα αρκετά φιλόδοξο πρότζεκτ, υπάρχει μία αμερικάνικη εταιρεία διανομής από πίσω, η οποία έχει ενδιαφερθεί για το σενάριο και είναι πιθανό να προβληθεί και στο Netflix”.

Η ταινία περιλαμβάνει πολλά γυρίσματα στο κέντρο της Αθήνας και στην Ακρόπολη. Υπολογίζεται στις αρχές του Οκτώβρη να είναι έτοιμο το τελικό μοντάζ της ταινίας και στη συνέχεια θα γίνει η παρουσίαση μέσω των συνεργατών που έχουν συμφωνία με το Netflix.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα