Διακοπή για το Survivor: Ποιος ο λόγος – Πότε επιστρέφει με νέο επεισόδιο

Διακοπή για το Survivor: Ποιος ο λόγος – Πότε επιστρέφει με νέο επεισόδιο
Survivor All Star ΣΚΑΙ

Σταματάει για μερικές μέρες η προβολή του Survivor All Star στον ΣΚΑΙ. Πότε θα επανέλθει με νέο επεισόδιο στους δέκτες μας και τι πρόκειται να δούμε.

Τέλος για αυτή την εβδομάδα το Survivor All Star στον ΣΚΑΙ, το οποίο πραγματοποιεί ολιγοήμερη διακοπή, ενώ αναμένεται να επιστρέψει οσονούπω.

Συγκεκριμένα, το ριάλιτι επιβίωσης σταματάει την προβολή του λόγω των δεύτερων εκλογών που διεξάγονται την Κυριακή (25/06).

Η επάνοδος στους δέκτες μας θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα (26/06), δηλαδή μία μέρα μετά από τις εκλογές.

Μάλιστα, τα επεισόδια που θα ακολουθήσουν θα είναι αρκετά συμπυκνωμένα, αφού πρόκειται να δούμε δύο αποχωρήσεις μέσα μόλις μία εβδομάδα.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στο χθεσινό συμβούλιο:

“Η εβδομάδα που ακολουθεί θα έχει δύο αποχωρήσεις. Θα έχουμε αρχικά δύο αγώνες ασυλίας και στο τέλος της δεύτερης ασυλίας, θα αποχωρήσει ένας παίκτης. Και με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, θα έχουμε άλλους δύο αγώνες και άλλη μία αποχώρηση. Και οι δύο αυτές αποχωρήσεις, το τονίζω, θα συμβούν την εβδομάδα που έρχεται. Το παιχνίδι πρόκειται να πάρει φωτιά. Θα επιταχυνθεί η όλη διαδικασία της αποχώρησης, λίγο πριν απομείνουν 5 που θα φτάσουν μια ανάσα πριν το Γαλάτσι”.

Survivor All Star: Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο

Η αλλαγή των ισορροπιών ανάμεσα στους παίκτες, μετά από την ένταση Σταυρούλας Χρυσαειδή – Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη, θα είναι εμφανής και θα προκαλέσει διάφορα προβλήματα.

“Είδε αλλαγή συμπεριφοράς, λέει, από εμένα, επειδή πήρα τον Σάκη και όχι τον Ηλία. Πήγε να με πατήσει κι άλλο. Δηλαδή έτσι είναι οι φίλοι; Και ο Μάριος και η Στέλλα ξαφνικά γύρισαν να πουν ότι πρόδωσα τη Μπλε ομάδα; Από τον Μάριο δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση. Το συναίσθημά μου είναι ξεκάθαρα απογοήτευση. Προδοσίαλέει στο trailer η Σταυρούλα, η οποία ξεσπά σε κλάματα.

“Δεν είναι κάτι που έβγαλα από το μυαλό μου. Είναι γεγονότα που έχουν συμβεί όλα αυτά. Σε αυτό απέτυχες” λέει με τη σειρά του ο Μάριος.

Οι παίκτες θα “ριχτούν” στον στίβο μάχης διεκδικώντας την ατομική ασυλία, ενώ στο συμβούλιο του νησιού που θα ακολουθήσει, ο Γιώργος Λιανός θα προχωρήσει σε μια σημαντική ανακοίνωση:

“Απόψε βγάζουμε την πρώτη υποψηφιότητα. Ο MVP ή η MVP, ο παίκτης ή η παίκτρια με τις περισσότερες νίκες στον πρώτο και στον δεύτερο αγώνα ασυλίας, θα έχει ένα μοναδικό δικαίωμα: να καθορίσει άλλον έναν υποψήφιο ή μία υποψήφια. Να βάλει άλλον έναν παίκτη ή άλλη μια παίκτρια στο παιχνίδι υποψηφιοτήτων”.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Δευτέρας (26/06)

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα