Διάλογος με “καρφιά” ανάμεσα σε Καινούργιου – Μικρούτσικο

Διαβάζεται σε 2'
katken-mikroutsikos
Κατερίνα Καινούργιου Ανδρέας Μικρούτσικος glomex

Σε ένα απίστευτο πινγκ πονγκ ατάκας επιδόθηκαν το πρωί της Παρασκευής στον αέρα του “Super Katerina” ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Κατερίνα Καινούργιου.

Ένα απόσπασμα από το επεισόδιο του “Fame Story” της Πέμπτης (16/11) στάθηκε η αφορμή για να “σφταχτούν με το γάντι” η Κατερίνα Καινούργιου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος και μάλιστα στον αέρα της πρωινής εκπομπής του Alpha.

Μετά από ένα σχόλιο της παρουσιάστριας του “Super Katerina” o Ανδρέας Μικρούτσικος χαμογέλασε με την Κατερίνα Καινούργιου να τον ρωτάει γιατί γέλασε και να σχολιάζει ότι “το ξέρω ότι δεν γελάει με μένα. Εγώ είμαι και πολύ ωραία, γιατί να γελάσει μαζί μου; Δεν με νοιάζει γιατί γέλασε, πάμε να τοποθετηθεί”.

Μικρούτσικος: Σε νοιάζει αλλά δεν θέλεις να ακούσεις.

Καινούργιου: Εγώ επειδή λέω την αλήθεια, θέλω να ακούω και την αλήθεια, όσο σκληρή και αν είναι. Την προτιμώ από ένα καλογυαλισμένο ψέμα.

Μικρούτσικος: Στην εγκυκλοπαίδεια στο αυτοαναφορικός έχουν τη φωτογραφία σου. Οπότε θες να ασχοληθούμε με τον Fipster ή με εσένα;

Καινούργιου: Να μην σου πω καλύτερα σε ποια λέξη είναι η φωτογραφία σου; Μπορεί να αρχίζει και από τ – ο – ξ… Έλα πλάκα κάνουμε.

Μικρούτσικος: Εγώ δεν κάνω πλάκα.

Καινούργιου: Ούτε εγώ.

Ο διάλογός τους ολοκληρώθηκε με την παρέμβαση των συνεργατών τους με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να σχολιάζει πως αν δεν υπήρχε η διαφορά ηλικίας ανάμεσά τους θα πίστευε πως ήταν “τσιμπημένοι”.

Δείτε το απόσπασμα:

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα