Δήμητρα Αλεξανδράκη: Έκανε έκκληση στον Μητσοτάκη – “Αμαρτία να πετάς ανθρώπους στον δρόμο”

Διαβάζεται σε 2'
alexandraki
Δήμητρα Αλεξανδράκη glomex

Δημόσια έκκληση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αναφορικά με το θέμα που αντιμετωπίζει ο Σταμάτης Γαρδέλης με το σπίτι του που απειλείται με κατεδάφιση απηύθυνε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνηση και τα δάκρυά της η Δήμητρα Αλεξανδράκη, μιλώντας για την περιπέτεια του Σταμάτη Γαρδέλη με την κατοικία του στο Πόρτο Γερμενό που απειλείται με κατεδάφιση και “λύγισε” μιλώντας για τους κόπους ζωής πολλών ανθρώπων που αντιμετωπίζουν αντίστοιχα προβλήματα.

Το γνωστό μοντέλο βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (28/11) στην εκπομπή “Πρωινό ΣουΣου” και με αφορμή την περίπτωση του γνωστού ηθοποιού έστειλε συγκινημένη το δικό της μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη απευθύνοντας μάλιστα έκκληση από τον ίδιο και την κυβέρνησή του “να σταματήσει να πετάει ανθρώπους στο κόσμο“.

“Για ποιο λόγο να γκρεμίσουν το τελευταίο αποκούμπι αυτών των ανθρώπων, την τελευταία τους ελπίδα και να θάψουν τα όνειρά τους στη ζωή τους μέσα σε αυτά τα χαλάσματα, τα οποία θα μείνουν μπάζα”, είπε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη χωρίς να κρύψει τον εκνευρισμό της.

Η ίδια αποκάλυψε πως ο λόγος που ο Σταμάτης Γαρδέλης συμμετείχε στο ριάλιτι “I’m a Celebrity” ήταν για να αντεπεξέλθει στις οικονομικές του δυσκολίες.

Και στο τέλος της ημέρας δεν θα γίνει καλύτερη η χώρα αυτή με το να γκρεμίζεις τα σπίτια των ανθρώπων. Θα γίνει καλύτερη μόλις αρχίσει να μπαίνει μία τάξη, στα σχολεία, σε δρόμους, σε έργα που δεν έχουν ολοκληρωθεί […] Το κάνω μέσα από την ψυχή μου, δεν είναι μόνο για τον Σταμάτη, είναι για πολύ κόσμο που μιλάω καθημερινά και κάνω δημόσια έκκληση στον αξιότιμο Κυριάκο Μητσοτάκη να το κοιτάξει αυτό. Δεν αφορά εμένα, αφορά πολλούς ανθρώπους και είναι αμαρτία από τον Θεό ανθρώπους που είναι σε μία ηλικία να τους πετάς στον δρόμο χωρίς να έχουν πού να μείνουν. Γιατί να τους πάρεις την τελευταία τους ελπίδα; Συγγνώμη”, είπε η ίδια ξεσπώντας σε λυγμούς.

Οι δηλώσεις της Δήμητρας Αλεξανδράκη:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα