Δήμητρα Αλεξανδράκη: “Ζήτησα βοήθεια για να κόψω το αλκοόλ – Το πρωί έπινα βότκα αντί καφέ”

Δήμητρα Αλεξανδράκη: “Ζήτησα βοήθεια για να κόψω το αλκοόλ – Το πρωί έπινα βότκα αντί καφέ”
Δήμητρα Αλεξανδράκη Instagram / @dimitraalexandraki1

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη προχώρησε σε μία σημαντική εξομολόγηση on air για το ζήτημα που αντιμετώπισε με το αλκοόλ. Συγκινήθηκε μιλώντας για όσους την βοήθησαν. Η δημόσια συγγνώμη του Γιάννη Πουλόπουλου με δάκρυα στα μάτια.

Για την περιπέτεια υγείας που πέρασε και τις μέρες που νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο μίλησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στην εκπομπή “Super Katerina” το πρωί της Τετάρτης (17/11), ενώ στη συνέχεια προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με το αλκοόλ.

“Ήταν μια πολύ δύσκολη κατάσταση για μένα. Τις πρώτες μέρες τα είχα όλα κλειστά, δεν ήθελα να βλέπω αν είναι μέρα ή νύχτα, δεν ήθελα να βλέπω κανέναν, ούτε συγγενείς, ούτε οικογένεια”, είπε το γνωστό μοντέλο, αποκαλύπτοντας ότι πάσχει από πυελονεφρίτιδα. Όπως εξήγησε, πρόκειται για ένα μικρόβιο που κάθεται στο νεφρό και ξεκινά λοίμωξη, ενώ είναι επικίνδυνο γιατί μπορεί να πάθει σηψαιμία το αίμα.

Η εξομολόγησή της για το πρόβλημα με το αλκοόλ

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, με αφορμή ότι πλέον προσέχει την υγεία της και την διατροφή της, προχώρησε σε μια σημαντική εξομολόγηση.

“Έπινα πάρα πολύ αλκοόλ, σε σημείο που στο παρελθόν ζήτησα βοήθεια για να το σταματήσω. Έφτανα σε σημείο που έχανα τον εαυτό μου. Δεν ήμουν η Δήμητρα, αλλά κάποιο ακάθαρτο πνεύμα που έμπαινε μέσα μου. Έκανα πράγματα τα οποία δεν τα θυμόμουν κιόλας, έκανα μια ξέφρενη ζωή, χωρίς να με νοιάζει τίποτα και χωρίς να υπολογίζω τίποτα. Είχα ζητήσει βοήθεια από ψυχολόγο – θεραπεύτρια. Σταμάτησα πριν δύο χρόνια, αλλά νομίζω πρέπει να ξεκινήσω πάλι γιατί όλοι χρειαζόμαστε δουλειά με τον εαυτό μας. Ειδικά αυτή την περίοδο που συμβαίνουν άσχημα πράγματα γύρω μας”, αποκάλυψε.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη περιέγραψε το πώς ξεκίνησε το ζήτημα με το αλκοόλ και ποιοι την βοήθησαν, λέγοντας: Ξεκίνησε στις επιδείξεις μόδας, να πιούμε ένα ποτό για να χαλαρώσουμε, να αφεθεί λίγο το βλέμμα στις φωτογραφίσεις. Τότε έκανα παρέα με κάποια άτομα που έκαναν το ίδιο. Το ένα ποτό φέρνει το άλλο. Άμα είχα φωτογράφιση το πρωί, έπινα και το πρωί. Στη Μύκονο κοιμόμασταν στις 6 το πρωί, σηκωνόμασταν μετά και αντί για καφέ, πίναμε βότκα. Νόμιζα ότι είναι διασκέδαση, αλλά δεν είναι διασκέδαση. Κάνεις κακό στον εαυτό σου. Με βοήθησε πολύ η Ιωάννα Τούνη. Γενικά, μου στάθηκε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μου. Ήταν το χέρι που με κράτησε, γιατί είχα πέσει και θα έπεφτα ακόμη πιο χαμηλά. Ο επόμενος παράγοντας, που ήταν ακόμη πιο σημαντικός, ήταν ο άντρας που ήρθε στη ζωή μου”.

Η δημόσια συγγνώμη του Γιάννη Πουλόπουλου

Μετά την αποκάλυψη που έκανε η Δήμητρα Αλεξανδράκη για τη μάχη της με το αλκοόλ, ο Γιάννης Πουλόπουλος που βρίσκεται στο πάνελ του “Super Katerina” της ζήτησε δημόσια συγγνώμη με δάκρυα στα μάτια. Αιτία ήταν η “κοροϊδία” στην οποία είχαν προχωρήσει ο δημοσιογράφος και οι συνεργάτες του σε πάνελ παλαιότερης εκπομπής λόγω των όσων έλεγε το γνωστό μοντέλο.

Ντρέπομαι πάρα πολύ, γιατί έχει τύχει να σε έχουμε “κοροϊδέψει” γιατί όταν μιλούσες είχες ένα περίεργο ειρμό. Τώρα το καταλαβαίνω. Προφανώς ήταν ένας άνθρωπος που ήταν υπό την επήρρεια του αλκοόλ και δεν μπορούσε να ολοκληρώσει μια φράση. Ντρέπομαι και σου ζητώ δημόσια συγγνώμη”, είπε ο γνωστός δημοσιογράφος συγκινημένος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα