Είναι επίσημο: Το Game of Thrones δεν τελειώνει στον 8ο κύκλο

Είναι επίσημο: Το Game of Thrones δεν τελειώνει στον 8ο κύκλο

Τουλάχιστον στον "σύγχρονο κόσμο" του - Η ανακοίνωση της HBO που ξεσήκωσε τους ανά τον κόσμο οπαδούς του GoT

H ΗΒΟ ανακοίνωσε και επισήμως το prequel της πιο επιτυχημένης σειράς των τελευταίων ετών και ευθύς αμέσως αρχίσαμε να ψάχνουμε τι θα αφορά και τι θα μπορούσαμε να περιμένουμε από αυτό.

“Χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα του Game of Thrones, τα χρονικά της σειράς μας πάνε πίσω στη Χρυσή Εποχή των Ηρώων μέχρι τις πιο σκοτεινές στιγμές. Και μόνο ένα πράγμα είναι σίγουρο: Από τα πιο σκοτεινά μυστικά της ιστορίας του Westeros μέχρι την καταγωγή των White Walkers, μέχρι τον θρύλο των Starks, η ιστορία δεν είναι έτσι όπως νομίζουμε πως την ξέρουμε’, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της HBO που δίνει στη δημοσιότητα το ew.com.

Το prequel θα υπογράφουν η Jane Goldman (Kingsman: The Secret Service, X-Men: First Class, Kick-Ass) και ο ίδιος ο George R.R. Martin.

Ο George R. R. Martin Jordan Strauss/Invision/AP

 

Σύμφωνα με τα βιβλία του Martin η Εποχή των Ηρώων ξεκίνησε 10.000 χρόνια πριν τα περιστατικά που είδαμε στον πρώτο κύκλο του GoT. Στο prequel θα δούμε τον Bran the Builder που επιτηρούσε την κατασκευή του Τείχους αλλά και τον Lann the Clever που ίδρυσε τον Οίκο των Λάνιστερ. Ο Bran ίδρυσε από τη δική του μεριά τον Οίκο των Σταρκ.

Η Εποχή των Ηρώων έφτασε μέχρι τη Μεγάλη Νύχτα, τον χειμώνα που κράτησε για μια ολόκληρη γενιά, και τον πόλεμο εναντίον των white walkers. Παρόλα αυτά, αναμένουμε μεγάλες ανατροπές σχετικά με όσα νομίζουμε ότι ξέρουμε για την προϊστορία του GoT. Στο πρώτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν άλλωστε, η γριά κουβερνάντα λέει στον μικρό Brandon ιστορίες από τη Μεγάλη Νύχτα, η οποία είχε αρχίσει χιλιάδες χρόνια πριν.

Φωτογραφία αρχείου Robb Cohen-Invision-AP

 

Το επεισόδιο – πιλότος δεν έχει ακόμη τίτλο. Το prequel θα βγει μετά το τέλος της 8ης σεζόν, άρα το αναμένουμε μέσα στο 2020. Επίσης, δεν αναμένεται να ξαναδούμε μέλη του cast του show που έχουν εμφανιστεί μέχρι σήμερα. Οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για την παραγωγή της σειράς σήμερα, οι David Benioff και Dan Weiss, δεν θα αναμειχθούν στη νέα παραγωγή.

  Μετά την πρεμιέρα της νέας πολυαναμενόμενης σεζόν, οι δυο τους αναμένεται να υπογράψουν νέο επεισόδιο τουStar Wars για τη Disney.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα