Eκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

Διαβάζεται σε 2'
Eκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης
O Xρήστος Χατζηπαναγιώτης, με τη Βίκυ Σταυροπούλου και τη Δανάη Μπάρκα. Instagram

Η Δανάη Μπάρκα ξεκίνησε τη σημερινή της εκπομπή στο MEGA με πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, που έπαθε έμφραγμα.

H Δανάη Μπάρκα ‘μπήκε’ στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» της Παρασκευής 22/3 με την είδηση για τη νοσηλεία του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη «που είναι στο νοσοκομείο, εκτός κινδύνου σε ειδική μονάδα θεραπείας».

Η παρουσιάστρια έχει χαρακτηρίσει ως «άνθρωπο μου, οικογένεια μου, δεύτερο μπαμπά μου, ωραιότερη αγκαλιά και πιο ανακουφιστική« τον ηθοποιό και επιστήθιο φίλο της μητέρας της Μπάρκα, Βίκυς Σταυροπούλου σε παλαιότερο post της στο Instagram.

«Ο Χρήστος πέρασε μια δύσκολη περιπέτεια υγείας. Όλα όμως, είναι πολύ καλά. Την Τετάρτη το βράδυ υπέστη έμφραγμα. Τώρα όμως, αλήθεια είναι όσο καλά μπορεί να είναι μια τέτοια κατάσταση.

Αναλυτικά θα δούμε τι μπορούμε να πούμε από την ερχόμενη εβδομάδα, γιατί δεν έχω πάρει την άδεια του. Ο λόγος που αναφέρομαι στο τι έχει συμβεί είναι γιατί τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα που δέχθηκα είναι πάρα πολλά.

Έγινε και γνωστό» μέσω της ανακοίνωσης του θεάτρου «Αλίκη» όπου έχει ‘ανέβει’ η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί ο Χατζηπαναγιώτης (Μπαμπάδες με ρούμι) πως δεν θα γίνουν οι παραστάσεις.

«Τον είδα, κάναμε τις αγκαλιές μας, αυτές τις αγκαλιές που τα γιατρεύουν όλα. Ακόμα και τα δύσκολα περιστατικά, που φυσικά χρειάζονται γιατρούς. Γιάτρεψε εκείνος εμένα και εγώ όσο μπόρεσα αυτόν».

Τα νεότερα θα τα μάθουμε τις επόμενες ημέρες».

Στην ερώτηση αν προέκυψε ξαφνικά το πρόβλημα, η Μπάρκα απάντησε «ναι.

«Ευτυχώς δεν ήταν μόνος του. Ήταν με τη μαμά μου και ευτυχώς αμέσως αντιλήφθηκαν πως κάτι δεν πάει καλά. Ήταν όλο εντελώς τυχαίο, γρήγορο και ξαφνικό».

Πέρασε κάποιες δύσκολες φάσεις και στιγμές, τις οποίες ο ίδιος θα αποφασίσει αν θέλει να μοιραστεί. Τολμώ όμως, να πω «τέλος καλό, όλα καλά» από την άποψη πως βρέθηκε στο νοσοκομείο, του έκαναν ό,τι έπρεπε να του κάνουν πολύ γρήγορα και χθες που μπόρεσα να τον δω για λίγα λεπτά ήταν δυνατός και ήρεμος.

Τώρα θα προσέχει λίγο παραπάνω. Όλοι θα προσέχουμε λίγο παραπάνω. Τη ζωή μας θα του δώσουμε».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα