Εκτός “Πάμε Δανάη” ο Καβατζίκης – Άναυδη η Μπάρκα με το τηλεφώνημά του

Διαβάζεται σε 2'
Δανάη Μπάρκα
Δανάη Μπάρκα Glomex

Ο Άρης Καβατζίκης απουσίαζε από τη σημερινή εκπομπή, με την Δανάη Μπάρκα να δέχεται ένα τηλεφώνημά του στον “αέρα”. Η έκπληξή της.

Χωρίς τον Άρη Καβατζίκη ξεκίνησε σήμερα, Πέμπτη (28/12), η εκπομπή “Πάμε Δανάη” στο MEGA, με την παρουσιάστρια να ανακοινώνει την απουσία του λόγω αδιαθεσίας.

Δεν έχουμε σήμερα μαζί μας τον Άρη Καβατζίκη. Είναι λίγο αδιάθετο αυτό το το αγόρι με τα μάτια τα γαλανά. Αυτός ο έγκριτος δημοσιογράφος έπεσε για το καθήκον και κουράστηκε. Και είναι λίγο αδιάθετος στο σπίτι. Ελπίζω να μας βλέπει και να μην κάνει ζάπινγκ. Δεν ξέρω, θα μας στείλει μήνυμα” είπε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα στην έναρξη της εκπομπής.

Ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα, το τηλέφωνο της Δανάης Μπάρκα χτύπησε στον “αέρα”, με την ίδια να μένει άναυδη. “Αχ, καλέ, με παίρνει ο Άρης!” είπε η παρουσιάστρια.

“Καλά, είναι δυνατόν να μη σας βλέπω; Με ματιάξατε! Έχω covid” είπε ο δημοσιογράφος, με την Δανάη Μπάρκα να εκπλήσσεται.

Έχεις covid; Ουαί κι αλίμονο καημένε μου, να μου ξαναστείλεις μήνυμα όταν θα είμαι έξω και με κόσμο και να μου πεις ότι “θα μας κολλήσεις”… Είσαι αυτός που έχει κολλήσει τις περισσότερες φορές covid!” του είπε η Δανάη Μπάρκα.

Σημειώνεται πως ο Άρης Καβατζίκης δήλωσε πως είναι η 2η φορά που κολλάει κορονοϊό και είπε πως από συμπτώματα έχει πολύ έντονο μπούκωμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα