Εκτός “Super Katerina” σήμερα ο Ανδρέας Μικρούτσικος – Όσα είπε η Καινούργιου

Εκτός “Super Katerina” σήμερα ο Ανδρέας Μικρούτσικος – Όσα είπε η Καινούργιου
Ανδρέας Μικρούτσικος glomex - alpha tv

Απών από την εκπομπή "Super Katerina" το πρωί της Παρασκευής ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ποιος ο λόγος.

Τις τελευταίες ημέρες ο Ανδρέας Μικρούτσικος απασχολεί την επικαιρότητα εξαιτίας μιας συνέντευξης, στην οποία αναφέρθηκε στην ερωτική σχέση που είχε στα νεανικά του χρόνια με την Όλγα Τρέμη.

Το πρωί της Παρασκευής, κατά την έναρξη της εκπομπής του Alpha, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν βρισκόταν στη θέση του στο πάνελ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου και η παρουσιάστρια θέλησε να ενημερώσει το τηλεοπτικό κοινό για τον λόγο της απουσίας του.

«Ο Ανδρέας μας είναι λίγο αδιάθετος σήμερα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να συμπληρώνει: «Τώρα μίλησα μαζί του, πριν μπούμε. Δόξα τω Θεώ, έχει μια αδιαθεσία, αλλά όλα είναι καλά». «Τέλεια, ωραία, όλα καλά είναι», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές εβδομάδες ο Ανδρέας Μικρούτσικος διακομίστηκε στο νοσοκομείο, μετά από έντονη δύσπνοια. Αφού υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι γιατροί διέγνωσαν σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού και τον μετέφεραν στην εντατική. Μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασε και αφού εξήλθε από τη ΜΕΘ, επέστρεψε και πάλι στη θέση του.

Όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα