Έλενα Ακριτίδου: "Ο Φώσκολος με πέταξε έξω από το σπίτι του - Μας πήρε χρόνια να ξαναμιλήσουμε"

Έλενα Ακριτίδου

Σε συνέντευξή της η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τα τηλεοπτικά κασέ, τη συνεργασία της με τον Φώσκολο στην ιστορική "Λάμψη", αλλά και την απόφασή της να αποχωρήσει από τη δημοφιλή σειρά.

Στην κάμερα των Κου Κου μίλησε η Έλενα Ακριτίδου. Η πανέμορφη ηθοποιός που απολαύσαμε πρόσφατα στο "Τατουάζ", μίλησε για τις καλές τηλεοπτικές αμοιβές, τη συνεργασία του με τον Νίκο Φώσκολο και την απόφασή της να αποχωρήσει από τη δημοφιλή σειρά του Ant1.

"Είχα πάρει την απόφαση να πάρω λίγο αέρα φέτος. Έχω και την κόρη μου που είναι τρίτη λυκείου, θα φύγει του χρόνου για το εξωτερικό, οπότε ήθελα να είμαι ήρεμη φέτος", ανέφερε η ηθοποιός.

ADVERTISING

Σχετικά με τη συνεργασία της με τον Νίκο Φώσκολο τόνισε ότι ο Φώσκολος την έμαθε να είναι επαγγελματίας, συνεπής και στρατιώτης, ενώ πρόσθεσε ότι στη Λάμψη όταν κάποιος από τους ηθοποιούς ήταν αδιάβαστος τον έστελνε σπίτι του.

"Όταν από τον Ant1 πήγα στην 'Απαγορευμένη Αγάπη' στον Mega, ο Φώσκολος θύμωσε. Έφυγα γιατί είχα κουραστεί. Και δεν μπορούσε να δεχτεί ότι κουράστηκα. Όταν του ανακοίνωσα την απόφασή μου με πέταξε έξω από το σπίτι του. Μας πήρε χρόνια να ξαναμιλήσουμε, παρ 'όλο που έκανα πολλές προσπάθειες", είπε μεταξύ άλλων η Ε. Ακριτίδου.

Όσον αφορά τις τηλεοπτικές αμοιβές ανέφερε "Έχω υπάρξει μόνο καλοπληρωμένη. Έχω βγάλει λεφτά από την τηλεόραση".

SHARE:

24Media Network